Kale Mahallesine İki Büyük Köprü

06 Temmuz 2021 Salı 15:05
Bu haber 386 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kale Mahallesinde yapımı devam eden köprü, menfez ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Kale Mahallesine İki Büyük Köprü
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Kale Mahallesinde yapımı devam eden köprü, menfez ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.
Arsuz Belediyesi tarafından iki ayrı noktada yapımı devam eden köprü, menfez ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, yıllardır kale mahallesinde mahalle sakinlerinin büyük sıkıntısı olan bu yerlerin yapımını tamamlamak üzere olduklarını belirtti. Başkan Asaf Güven, “Arsuz’un farklı mahallelerinde çok sayıda yol, köprü ve menfez eksiği olduğunu biliyoruz. Yavaş yavaş bu hizmetleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bunlardan biri de Kale Mahallesi, Arsuz’un en uç mahallesi. Burada yıllarca ihmal edilmiş 15 hanenin ve balıkçıların yolu. Bu yol sıkıntılıydı. Bunu çözmek için köprü menfez yaptık. Belediyemiz bunu kendi imkânlarıyla yapıyor. Mahalle halkının ihtiyacı olan çok önemli bir sorunu gidermeye çalışıyoruz. Aslında kale mahallesinde bunun benzeri çok daha fazlasına ihtiyaç var ama bismillah deyip birer birer yapmaya çalışıyoruz. Hemen ilerisinde de daha büyük çapta bir menfezimiz var. Kale halkına, Arsuz’a hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Kale Mahallesi Muhtarı Mehmet Gebeş, “ Arsuz Belediyemiz tarafından mahallemiz için önemli olan bir menfez sıkıntısı vardı. Bunların yapımına başlandı. İki tanesi de yapıldı. Başta Arsuz Belediye Başkanımıza ve ekibine, emeği geçen herkese bu önemli sorunumuzu çözdükleri için kendilerine teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum,” dedi.

Yorum Gönder