Kaymakam Gökpınar: ‘Kan Bağışı Vicdani Bir Sorumluluktur’

10 Haziran 2022 Cuma 11:53
Bu haber 322 kez okundu

Türk Kızılayı, Arsuz Kaymakamlığı Hükümet Konağı bahçesinde kan bağışı kabul etti.

Kaymakam Gökpınar: ‘Kan Bağışı Vicdani Bir Sorumluluktur'

Türk Kızılayı, Arsuz Kaymakamlığı Hükümet Konağı bahçesinde kan bağışı kabul etti.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kan bağışı çadırının ağaç gölgesinde kurulması sayesinde vatandaşların serin ortamda kan bağışına ilgisi arttı.

Serin, esintili bir ortamda kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür eden Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, yardımlaşma ve dayanışma duygusu yüzyıllardır Dünya’ya örnek olan Türk insanının her şart ve koşulda kan bağışlarıyla hayat kurtarma ve yardımlaşma konusunda gönüllü olduğuna dikkat çekti.

Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz’le birlikte Türk Kızılayı Kan Bağışı çadırına inen Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür ederken, Türk Kızılayı ekibini de çalışmalarından dolayı kutladı.

Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz, kan bağışında bulunurken yaptığı açıklamada, kan bağışının önemine dikkat çekerek, herkesin bu sorumluluğu vicdani olarak yerine getirmesi gerektiğini söyledi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar’ın yanında staj yapmanın kendisi için büyük şans olduğunu belirten Kaymakam Adayı Ahmet Açıkgöz, Arsuz gibi hoşgörü ve kardeşliğin en üst seviyede olduğu bir ilçede olmaktan da mutlu olduğuna vurgu yaptı.


Yorum Gönder