Kaymakam Sarı’dan Anlamlı Ziyaret

09 Mayıs 2020 Cumartesi 12:05
Bu haber 863 kez okundu

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yaklaşan Anneler Günü ve Engelliler Haftası da olması nedeniyle Gözcüler Mahallesi’nde engelli öğrencileri bulunan bir aileye sürpriz ziyarette bulundu.

Kaymakam Sarı'dan Anlamlı Ziyaret
Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, yaklaşan Anneler Günü ve Engelliler Haftası da olması nedeniyle Gözcüler Mahallesi’nde engelli öğrencileri bulunan bir aileye sürpriz ziyarette bulundu.  Emniyet Müdür V. Komiser Talip Gönül, ARİAD Başkanı Adnan Ağır, Arsuz Özel İnsanlar Derneği Başkanı Tuğba Kara’nın da eşlik ettiği ziyarette Kaymakam Musa Sarı, engelli çocuğu bulunan anneye çiçek takdim ederek, Anneler Günü’nü kutladı.

Kaymakam Sarı ve beraberindeki heyete ziyaretleri için teşekkür eden ev sahibi ve çocukları Kaymakam Sarı’nın düzenlediği tekne turu, lunapark gibi farklı etkinliklere katıldıklarını hatırlatırken, pandemi günlerinden sonra da tekrar etkinliklerde birlikte olma temennilerini iletti.

Çeşitli hediyelerin yanı sıra aileye hijyen kolisi de hediye eden Kaymakam Sarı, “Sosyal mesafe korunarak temsili olarak her yıl bir annemizi ziyaret ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda eski sağlıklı günlere kavuştuktan sonra annelerimizle de, engelli kardeşlerimizle de birlikte güzel programlar yapmaya devam edeceğiz. Bu vesileyle baş tacı olan annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum” dedi.

Yorum Gönder