Kaymakam Yönden İTSO’ya Veda Ziyaretinde Bulundu

23 Mayıs 2022 Pazartesi 16:14
Bu haber 337 kez okundu

Göreve geldiği günden bu yana özveri ile çalışan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in, İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atanmasının veda ziyaretlerine başladı.

Kaymakam  Yönden  İTSO'ya Veda Ziyaretinde Bulundu

Göreve geldiği günden bu yana özveri ile çalışan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in, İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığı’na atanmasının veda ziyaretlerine başladı.
Araştırmacı yazar bilim insanı (Adli Psikoloji ve Adli Belge İnceleme) İnsan Tanıma Yöntemleri Uzmanı Murat Kaplan’ın İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlediği ‘İş İnsanları İçin Etkili Beden Dili’ Konferansına da katılan İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Konferansa gelen davetlilere de veda etti.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasına veda ziyaretinde bulundu.

İskenderun’un çok önemli bir şehir olduğunu ve hayatı boyunca unutmayacağını belirten Kaymakam İskender Yönden “Görev yaptığım süre içerisinde her daim birlikte çalışmaktan onur duyduğum Ticaret Odamıza ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi.

Şehrin kalkınması ve kurumların daha kaliteli çalışması için özverili çalışmalarda bulunan

Kaymakam Yönden’e yeni görev yerinde başarılar dileyen İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, “Her zaman sizleri yanımızda görmekten mutluluk duyduğumuzu ifade etmek isteriz. Yeni görev yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İskenderun Kaymakamlığından İstanbul Gaziosmanpaşa Kaymakamlığına atanan İskender Yönden’in ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan Yardımcısı Muhsin Yeter, İTSO Eğitim ve Kalkınma Vakıf Başkanı Doğan Erten, İTSO Meclis Başkan Vekili Tuncay Paşaoğlu, Meclis üyeleri Tahsin Öztekin, Fuat Keser, Yüksel Cirdi, Yasin Keleş, Necati Sert, Yılmaz Çağan, Meslek Komite Üyesi Yılmaz Arslan ve iş insanları da yer aldı. Ziyaret sonunda hatıra olarak toplu fotoğraf çekimi yapıldı.








Yorum Gönder