Kaymakam Yönden Mega’ya Konuk Oldu

31 Mart 2021 Çarşamba 17:07
Bu haber 521 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mega Medya Grubunu ziyaret etti.

Kaymakam Yönden Mega'ya Konuk Oldu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Mega Medya Grubunu ziyaret etti.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Genel Koordinatörü Semir Yazıcı ve Mega Medya çalışanlarıyla sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, koronavirüs salgınına karşı mücadele esasları ve kontrollü normalleşme döneminin tedbir ve kararlarının uygulanması başta olmak üzere gündeme dair fikir alışverişinde bulundu.

Kaymakam Yönden, İlçemizdeki müspet veya menfi gelişmelere karşı gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyetlerinden dolayı basın camiasına teşekkürlerini ileterek, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında kolaylıklar diledi.

Kentimizin sevilen ve başarılı hizmetleriyle vatandaşların gönlünde taht kuran Kaymakamımız İskender Yönden’in İskenderun için bir değer olduğunu dile getiren Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı ise, “Maşallah, sürekli halkın ve esnafın arasında ziyaretlerle kentin nabzını tutan sayın kaymakamımız, enerjisi ve samimi ilgisiyle gönüllerde taht kurmaya devam ediyor. Kentimize katkı ve hizmetlerinden dolayı halkımız adına şükranlarımızı sunuyoruz. Bizleri de hatırlayarak onure eden değerli dost, sevgili kaymakamımızın ziyaretleri bizleri mutlu etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e teşekkürlerini ifade eden Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “Bizleri ziyaret eden sevgili kaymakamımız İskender Yönden’e bir kez daha teşekkür ediyorum. Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, Mega Haber Gazetesi, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com haber sitelerimiz,  www.megaradyoiskenderun.com ve www.megatviskenderun.com internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz” diye konuştu.





Yorum Gönder