Kaymakam Yönden Seri Ziyaretlere Devam Ediyor

10 Haziran 2020 Çarşamba 16:54
Bu haber 598 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, sanayi sektörüne seri ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam Yönden Seri Ziyaretlere Devam Ediyor
İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, sanayi sektörüne seri ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda ilk olarak Tosyalı Holding’e ziyarette bulundu. Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve 1’inci Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ayhan Tosyalı tarafından karşılanan Kaymakam İskender Yönden, ithalat, ihracat ve sanayi sektöründeki gelişmelere yönelik görüşmelerin ardından, Tosyalı Holding ailesine ev sahipliğinden ve nezaketinden dolayı teşekkür etti.

Kaymakam Yönden, daha sonra seri ziyaretlerine ara vermeden devam etti. Sırasıyla Altın Ateş Kimya Lojistik, Ekinciler Demir Çelik ve Yazıcı Demir Çelik Sanayi şirketlerine uğrayan Kaymakam Yönden, yetkililerle istişarelerde bulundu.

Kaymakam Yönden Altın Ateş Kimya Lojistik şirketinde yönetim kurulu başkanı Uğur Ateş, Ekinciler Demir Çelik ve Sanayi A.Ş.’de şirket genel müdürü M. Fatih Keseroğlu, ardından Yazıcı Demir Çelik Sanayi A.Ş.’de de şirket genel müdürü Osman Gözükara tarafından karşılanıp ağırlandı.

Kaymakam İskender Yönden, sanayi sektöründeki son gelişmelere dair yetkililerden bilgiler aldı, istişarelerde bulundu. Demir çelik sektörünün İskenderun ekonomisinin can damarı olduğunu ifade eden Kaymakam Yönden, istihdamın yanı sıra ekonomiye de katkı sunan işadamlarına teşekkür etti.

Yorum Gönder