Kaymakam Yönden’den 27. Yıla Özel Ziyaret

26 Temmuz 2021 Pazartesi 18:34
Bu haber 398 kez okundu

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden , MEGA Medya'nın 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Kaymakam Yönden'den 27. Yıla Özel Ziyaret

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden , MEGA Medya'nın 27. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Haber Sorumlusu Şirvan Selçuk ve Mega Medya çalışanlarıyla sohbet ortamında bir araya gelen Kaymakam Yönden, MEGA Medya'nın 27. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, İlçedeki müspet veya menfi gelişmelere karşı gösterdikleri duyarlılık ve hassasiyetlerinden dolayı basın camiasına teşekkürlerini ileterek, habere ulaşma ve haberi kamuoyuna ulaştırma çabalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerinden dolayı İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e teşekkürlerini ifade eden Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “27. Kuruluş yıl dönümümüz dolayısıyla izleri ziyaret eden sevgili Kaymakamımız İskender Yönden’e teşekkür ediyorum. Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, Mega Haber Gazetesi, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com haber sitelerimiz, www.megaradyoiskenderun.com ve www.megatviskenderun.com internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

Nazik ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Kaymakam Yönden’e duyarlı yaklaşımından dolayı teşekkür ederek, ziyaretin anısına fotoğraf çekildi.


Yorum Gönder