Komutan Yıldırım’dan Mega Medya’ya Ziyaret

20 Ekim 2021 Çarşamba 11:41
Bu haber 1008 kez okundu

İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Mega Medya Grubuna iade-i ziyarette bulundu.

Komutan Yıldırım'dan Mega Medya'ya Ziyaret

İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı’na atanan Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, Mega Medya Grubuna iade-i ziyarette bulundu.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduklarını belirten Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Mega Medya Grubu çalışmaları hakkında bilgiler vererek, Komutan Yıldırım’a çalışmalarında başarılar diledi.

İskenderun’da basının sıcaklığını ve samimiyetini yakından hissettiğini belirten İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım, “Mega Medya Grubunun çalışmalarından dolayı tüm personellerini kutluyorum. Gerçekten başarılı işlere imza atıyorsunuz. Bizlerde sorumluluk bölgemizde vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamaları için İskenderun İlçe Jandarma Komutanlığı olarak geceli gündüzlü çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımızı bilinçlendirmek amacıyla sizlere de önemli görevler düşüyor ve bu görevi başarılı bir şekilde sürdürüyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve personellerinin yanı sıra, Mega Ailesine yeniden katılan Usta Gazeteci Kasım Üşür’de hazır bulundu.

Yapılan konuşmalardan sonra İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Kd. Yüzbaşı Yusuf Yıldırım ve Mega Ailesi hatıra fotoğrafı çektirdi.



Yorum Gönder