Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı

27 Şubat 2019 Çarşamba 16:30
Bu haber 575 kez okundu

Arsuz’da düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı Arsuz Öğretmen Evi’nde yapıldı.

Mahallelerin Sorunları Masaya Yatırıldı

Arsuz’da düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar toplantısı Arsuz Öğretmen Evi’nde yapıldı.

Toplantıya Arsuz Kaymakamı Musa Sarı’nın yanı sıra, , Emniyet Müdürü Halil Karabacak, İlçe Jandarma Komutan V.Tahir Şensoy, kurum amirleri il çok sayıda muhtar katıldı.

Konuşulan sorunların vatandaşlara daha iyi hizmet etmek açısından önemli olduğunu vurgulayan kaymakam Sarı; “Alınan kararlar vatandaşlarımızın daha iyi hizmet almasına vesile olması için Kaymakamlık ve Kurumlar olarak elimizden geleni yapacağız” dedi.

Kaymakam Sarı konuşmasına şu şekilde devam etti;

“Mahallelerimizdeki yatırımları, çalışmaları, yapılacakları ve sorunları masaya yatırmak için bir araya geldik. Toplantılarımızla, yapılacak işleri, mahallenin sorunlarını ve yatırımları ilgili kurumlarla koordineli şekilde görüşeceğiz. Kurum amirlerimize varsa soracağınız sorular iletebilirsiniz. Bizlerde sorunları not alacağız ve takip edeceğiz. Bazı konuların çözümü hemen olabiliyor  bazıları da zaman alabiliyor. Yapmamız gereken sizden gelen talepleri sorunları takip etmek, sizlerin de kurumlarımızla koordinasyon halinde sorunların çözümüne ortak olmanızdır”

Toplantıda, yaşanan tarım arazi yollarının ıslah edilmesi, asayiş sorunları, asfalt yapımı ve onarımı, içme suyu, öğrenci taşıma sorunları, okul onarımları, altyapı sorunları, sağlık, sosyal yardım ve evde bakım hizmetleri, elektrik ve telekom hizmetleri, camilerin çevre aydınlatması, hayvan ve bitki hastalıkları gibi sorunlar konuşuldu.

Toplantı genelinde dile getirilen sorunlar ilgili kurum amirlerine iletildi.

Kaymakam SARI son olarak toplantıda sorunların çözüm aşamasında Kaymakamlık ve kurumlarımız olarak konuların takipçisi olacaklarını, Muhtarlara taleplerini kurumlarımızla ve benimle istediğiniz zaman görüşebilir, sorunlarınızı iletebilirsiniz’’ dedi.

Yorum Gönder