MEGA Medya’nın Kuruluşuna Özel Ziyaret

28 Temmuz 2022 Perşembe 15:07
Bu haber 468 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

MEGA Medya'nın Kuruluşuna Özel Ziyaret

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MEGA Medya Grubu’nun 28. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Mega Medya Grubu’na tebrik ziyaretinde bulundu.

Mega Medya Grubu Stüdyolarında gerçekleştirilen ziyarette, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı, Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Arçelik Uygunlar Ltd. Şirketi Genel Müdürü Ahmet Seküçoğlu, ‘Güneyin İncisi’ Programı Yapımcısı Emirhan Atar, ‘Psikoloji Saati’ programı yapımcısı Uğur Seküçoğlu, Mega Medya Grubu çalışanları Mustafa Mert, Şirvan Selçuk ve Ali Kemal Zerenli karşıladı.  

Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya ekibiyle sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, MEGA Medya’nın 28. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve başarılar diledi.

Göreve geldiği günden bu yana özellikle İskenderun’un temel sorunlarına yoğunlaşarak birçok çalışmalara imza attıklarını belirten Başkan Tosyalı; gündemi sıcağı sıcağına takip ederek objektif bir şekilde haber yapan Mega Medya Grubu’na teşekkürlerini iletti.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı Mega Medya Grubu’nun 28. Yıl Dönümü münasebetiyle, üzerinde ’Kuruluş Yıl Dönümünüz Kutlu Olsun’ yazan özel hazırlattığı pastayı Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun ve Mega Medya Ekibiyle birlikte kesti. 

İskenderun’a yaptığı hizmetlerden ve tebrik ziyaretinden dolayı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkürlerini dile getiren Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, “Hızla değişen teknoloji ile birlikte kendimizi yenilemeye ve yayın grubumuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Günümüz sosyal medya mecrasında, Mega Haber Gazetesi, www.megamedya.org ve www.hataybasin.com haber sitelerimiz, www.megaradyoiskenderun.com ve www.megatviskenderun.com internet yayın kuruluşlarımız ile birlikte Mega Medya Grubu olarak değerli takipçilerimizin güveni ve desteğiyle daha güçlü bir şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz. Mega Medya Grubu emektarı duayen gazeteci merhum Semir Yazıcı’nın emeği çok olmuştur. Kendisini rahmetle anıyorum. Aramızdan ayrılmış olması bizleri derinden üzmüştür. Yeri asla dolmamakla birlikte bizlere emanet ettiği dijital mecralarımızı en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Onu çok özlüyoruz. Yeri asla dolmayacaktır. Emekleri için kendisine minnettarız. Nurlar içinde uyusun… 28. Kuruluş yıl dönümümüz dolayısıyla bizleri ziyaret eden sevgili İskenderun Belediye Başkanımız M. Fatih Tosyalı ’ya teşekkür ediyorum.” Diye konuştu.

İskenderun adına yapılan hizmetlerden ve güncel konuların konuşulduğu ziyaret sonunda hatıra defterini imzalayan Başkan Fatih Tosyalı Mega Medya çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çekildi.











Yorum Gönder