Mega Radyo’da ‘Baba Parası’ ile Kahkaha Tufanı!

22 Ocak 2020 Çarşamba 15:33
Bu haber 705 kez okundu

Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Baba Parası' filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir İskenderun Mega Radyo’da Usta Gazeteci Semir Yazıcı’nın canlı yayın konuğu oldu.

Mega Radyo'da ‘Baba Parası' ile Kahkaha Tufanı!
Yönetmenliğini ve senaristliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 'Baba Parası' filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Murat Cemcir İskenderun Mega Radyo’da Usta Gazeteci Semir Yazıcı’nın canlı yayın konuğu oldu.

1 Ocak’ta vizyona giren 'Baba Parası' filminin İskenderun galası için İskenderun’a gelen, filmin başrol oyuncularından Murat Cemcir ve Ahmet Kural Mega Radyo’da canlı yayına katılarak, keyifli bir söyleşiye imza attılar.

Gala öncesi Semir Yazıcı’nın konuğu olan Murat Cemcir ve Ahmet Kural kentin tek radyosu Mega Radyo’da sevgi seliyle karşılandı. Komedi dozajı yüksek 'Baba Parası' filminin başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural Semir Yazıcı ile Panorama programında bol kahkahalı, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Dinleyenlere filmi anlatan Kural ve Cemcir, daha sonra Semir Yazıcı’nın sorularını samimiyetle cevaplandırdı. Mega Medya Grubuna akın eden hayranlarını Program sonrası kırmayan ikili hemen herkesle fotoğraf çektirdi ve yaptıkları esprilerle hayranlarını kahkahaya boğdular.

Öte yandan Mega Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, Murat Cemcir ve Ahmet Kural’a kendilerini ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Söyleşinin ardından İskenderun Primemall AVM'de Prestij sinema salonlarında düzenlenen galaya katılan oyuncular, filmin gösterileceği salonları ziyaret ettiler ve burada kendilerini bekleyen hayranlarıyla buluştular.

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan Semir Yazıcı ile ‘Panorama’ söyleşi programı, FM bandı 97,7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Mustafa Mert ve Şirvan Selçuk yönetti.

Yorum Gönder