Muhtarlardan Başkan Tosyalı‘ya Teşekkür

11 Mayıs 2020 Pazartesi 14:09
Bu haber 720 kez okundu

İskenderun'da mahalle muhtarları korona virüs ile yapılan etkin mücadeleden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler.

Muhtarlardan Başkan Tosyalı‘ya Teşekkür
İskenderun'da mahalle muhtarları korona virüs ile yapılan etkin mücadeleden dolayı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, korona virüs önlemleri kapsamında yapılan çalışmalar ve hizmetler ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla kentimizde görev yapmakta olan mahalle muhtarlarını ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü'yü, Azganlık Mahallesi Muhtarı Murat Saraç'ı, Sarıseki Mahallesi Muhtarı Serkan Saygılı'yı, Denizciler Mahallesi Muhtarı Ali Rıza Kekeç'i ve Bekbele Mahallesi Muhtarı Ömer Osman Bilgili'yi ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, mahalle muhtarları ile sohbet ederek hizmetler ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, "Muhtarlarımız ile Korona virüs ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarımız hakkında bilgiler paylaşarak mahallede belediyemiz tarafından yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Dünyada ve yurt genelinde korona virüs salgınına karşı alınan önlemler dâhilinde İskenderun Belediyesi olarak gerekli tedbirleri almayı sürdürüyoruz. Korona virüs bulaşıcı hastalığının yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığını korumak amaçlı mahallerimizde, dezenfeksiyon çalışmalarına gece gündüz demeden devam ediyoruz" dedi.

Mahalle muhtarları ise Başkan Tosyalı'nın ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek alınan önlemler ve yapılan çalışmalar dolayısıyla İskenderun Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı'ya teşekkür ettiler.

Yorum Gönder