Öğrenciler Primemall’da Eğleniyor!

22 Ocak 2017 Pazar 19:33
Bu haber 999 kez okundu

Primemall İskenderun, karne hediyeleri ile çocukların yüzünü güldürürken birbirinden keyifli aktiviteler ile eğitimin birinci döneminin yorgunluğunu atmalarını sağlıyor.

Öğrenciler Primemall'da Eğleniyor!

Primemall İskenderun, karne hediyeleri ile çocukların yüzünü güldürürken birbirinden keyifli aktiviteler ile eğitimin birinci döneminin yorgunluğunu atmalarını sağlıyor.

Karnelerini alarak yarıyıl tatiline başlayan öğrencilere yönelik Prime Mall Avm yönetimi tarafından düzenlenen birbirinden keyifli etkinliklerle minik ziyaretçiler eğlenceli vakit geçiriyorlar.

Primemall İskenderun Alışveriş Merkezi’nde 5 Şubat tarihine kadar 13:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinliklerle minik öğrenciler tatilin keyfini yaşıyorlar.  Peluş Oyuncak atölyesinde çocuklar kendi seçtikleri peluş oyuncağın içini elyaf ile dolduruyor, İnşaat atölyesinde baretlerini takarak kuş kafesini ustalıkla inşa ediyorlar. Eğlenirken el becerilerini de geliştiren minikler T-Shirt Boyama Atölyelerinde kendi tshirtlerini kendileri tasarlıyorlar. Kokulu sabun üretip, cup cake süslüyorlar. Deniz kabuğundan kolye yapan çocuklar birbirinden harika hediyelerin de sahibi oluyorlar. Çocuklara ev sahipliği yapan Primemall, bu atölyelerin yanı sıra Peluş Defter Kaplama Atölyesi, Kukla Atölyesi, Puppets Show, Baloncuk Show, Kap Yakala Etkinliği, Mandala ve Yüz Boyama etkinlikleri ile çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Çocukların karne hediyelerini de unutmayan Primemall İskenderun, 20-21-22 Ocak tarihlerinde karnesini alışveriş merkezine gelerek danışmaya gösteren çocuklara karne hediyesi olarak ücretsiz hikaye kitabı hediye edildi. Bu yarıyılda da çocuklar, Primemall İskenderun’da tatilin tadını çıkarıp eğlenceye doyuyorlar.

Yorum Gönder