Suzan Seküçoğlu Dualarla Uğurlandı

12 Aralık 2023 Salı 12:08
Bu haber 161 kez okundu

Uygunlar Arçelik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Seküçoğlu'nun vefat eden annesi Suzan Seküçoğlu toprağa verildi.

Suzan Seküçoğlu Dualarla Uğurlandı

Uygunlar Arçelik A.Ş Genel Müdürü Ahmet Seküçoğlu'nun vefat eden annesi Suzan Seküçoğlu toprağa verildi.

Bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Suzan Seküçoğlu'nun cenazesi önce evinin önüne getirilerek burada okunan dualarla helallik alındı.

4 çocuk annesi 73 yaşındaki Suzan Seküçoğlu daha sonra Karaağaç Asri Mezarlığına getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından dualarla merhume Seküçoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Annesi Suzan Seküçoğlu'nun ani ölümüyle derin üzüntü yaşayan, Uygunlar Arçelik A.Ş. genel müdürü Ahmet Seküçoğlu cenazede güçlükle ayakta durmaya çalışırken, canezeye katılan tüm dostlarına da teşekkür ederek, taziyeleri kabul etti.

Uygunlar Şirketler Grubu Yönetimi ve çalışanları da Ahmet Seküçoğlu'nu cenaze boyunca yalnız bırakmadı.

Merhume Suzan Seküçoğlu'nun ani ölümü sevenlerini yasa boğarken, cenaze törenine Seküçoğlu ailesi'nin yanı sıra sevenleri, dostları, iş insanları, meclis üyeleri, STK'lar ve basın mensupları katıldı.

Merhume Suzan Seküçoğlu'nun taziyesi ise Millet Bahçesi otoparkın karşısındaki Asya Gülşen apartmandaki evinde alınacak.

Mega Medya ailesi olarak merhume Suzan Seküçoğlu'na Allah'tan rahmet, yöneticilerimizden Ahmet Seküçoğlu başta olmak üzere tüm yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz.





Yorum Gönder