‘Talep ve Önerileriniz Bizim İçin Emirdir’

30 Mayıs 2018 Çarşamba 11:41
Bu haber 1025 kez okundu

Arsuz Belediyesi, Şehit Yakınları, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna iftar yemeği düzenledi.

‘Talep ve Önerileriniz Bizim İçin Emirdir'

Arsuz Belediyesi’nin Şehit Yakınları, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna düzenlenen iftarda konuşan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha:

‘Talep ve Önerileriniz Bizim İçin Emirdir’

Arsuz Belediyesi’nin Şehit Yakınları, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna düzenlediği iftar yemeğine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha başta olmak üzere, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyad Kırmızıoğlu, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin,  Arsuz Müftüsü Mehmet Çinar, Arsuz Kanaat Önderlerinden Şeyh Munah Gündüz, Arsuz Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Muhtarlar, Birim Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri katıldı.

İftar yemeğinde şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarıyla tek tek ilgilenenBaşkan Culha, “Toprağı vatan yapmak uğruna şehadete erişmiş şehitlerimizin kutsalları, aileleri, gazilerimiz, gazi yakınlarımız, belediyemizin geleneksel düzenlenen iftar programına hoş geldiniz. Vatan için yapılan fedakârlığın bir ölçüsü ve değerinin olmadığını iyi biliyorum. Ve çok ama çok inanıyorum. Bu değerlerin ölçüsü olmaz. Sizlerde bugün bu düzenlediğimiz iftara katılmakla bizi onure ettiniz. Şehitlerimizin emaneti olarak sizler, burada bulunmaktasınız. Sayın gazilerimiz ve aileleri, bizler Arsuz Belediyesi olarak başkan, başkan yardımcıları, daire müdürleri, herkes aranızda bulunmaktadır. Belediyemizle alakalı bütün talepleriniz, önerileriniz bizim için emir olacaktır. Arkadaşlarımıza ve bana iletebilirsiniz. Bunların takibini bizatihi ben yapacağım. Bu mübarek ayda, bu mübarek ramazan ayında, mübarek gecede başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bütün şehitlerimizin ruhu şad olsun diyorum. Onları rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum. Burada bulunan gazilerimizi de saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu. 

Yorum Gönder