Temizyürek'ten AGF Genel Başkanı Coşkun'a Ziyaret

10 Nisan 2021 Cumartesi 14:03
Bu haber 1115 kez okundu

3 Nisan’da Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev sahipliğinde gerçekleştirilen AGF Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Başkan Vekili olarak yönetim kuruluna giren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun’u makamında ziyaret etti.

Temizyürek'ten AGF Genel Başkanı Coşkun'a Ziyaret

3 Nisan’da Hatay Gazeteciler Cemiyeti ev  sahipliğinde gerçekleştirilen AGF Olağanüstü Genel Kurul sonrasında Başkan Vekili olarak yönetim kuruluna giren HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, Alanya Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı ve Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) Genel Başkanı Gaye Coşkun’u makamında ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduğunu dile getiren AGF Genel Başkanı Gaye Coşkun, “Akdeniz Gazeteciler Federasyonu olağanüstü kongresinin Medeniyetler Şehri Hatay’da yapılmasında emeği geçenlere şahsım adına teşekkür ediyorum. Gerçekten 2 günlük süreç içerisinde kusursuz bir ev sahipliği yaparak bir kez daha delegelerimizle birlikte Hatay’ı yakından tanıma fırsatı bulduk. İnşallah birlikte daha güzel işlere imza atarak, mesleğimizin sorunlarının çözülmesine yönelik çalışmalarda yeniden bir arada olacağımızı ümit ediyorum. Gerçekleştirmiş olduğunuz ziyaretiniz dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.


Yorum Gönder