THK İskenderun Şubesi Kurban Derisi Bağışçılarına Bir Telefon Uzaklıkta

06 Temmuz 2022 Çarşamba 18:07
Bu haber 343 kez okundu

Türk Hava Kurumu (THK) İskenderun Şubesi, oluşturduğu Deri Toplama Koordinasyon Merkezi ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

THK İskenderun Şubesi Kurban Derisi Bağışçılarına Bir Telefon Uzaklıkta

Türk Hava Kurumu (THK) İskenderun Şubesi, oluşturduğu Deri Toplama Koordinasyon Merkezi ile kurban derisini bağışlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulundu.

THK İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel yaptığı açıklamada, kurban derisini THK'ye bağışlamak isteyenlerin, "0326 613 89 59”, "0531 819 40 18" ve “0532 707 97 46” iletişim numaralarından kendilerine ulaşabileceklerini söyledi.

Türk Hava Kurumu (THK) İskenderun Şube Başkanı Ferit Ali Gündel, kurban derisini THK'ya bağışlamak isteyen vatandaşlara çağrıda bulunarak, "Havaların sıcak olması sebebiyle derilerde kayba yol açmamak için bayramın 1. günü saat:16.00’ya kadar toplama yerimiz olan Çay Mahallesi 5 Temmuz Caddesinde bulunan şube büromuzun önü veya Sanayi Sitesi PTT önünde ve 0326 613 89 59, 0531 819 40 18 ve 0532 707 97 46 nolu telefonlardan bizlere ulaşmalarını rica ediyoruz" dedi.

Başkan Gündel konuşmasının devamında, “Kurban Derisi bağışlarınız için en doğru adres Türk Hava Kurumu; Türk Hava Kurumuna bağışlanan her bir deri; Ülkemizin akciğeri olan ormanlarımızda çıkan yangınların havadan söndürülmesine, THK Vakfı bünyesinde görev yapan 112 Hızır Acil Hava Ambulans helikopterleri ile hasta ve yaralı vatandaşlarımıza hızlı hava ulaşım desteği verilmesine, THK Üniversitesini tercih ederek kazanan şehit ve gazi çocuklarımızın tam burslu olarak okutulmasına ve her yıl yurduna ve milletine bağlı 60 binden fazla gencin ücretsiz havacılık kurslarıyla buluşmasına katkıda bulunuyor. Türk Hava Kurumuna göstermiş olduğunuz hassasiyet sayesinde sizin için çok ufak sayılabilecek bir katkı genişleyerek büyüyecek ve güzel ülkemizin dört bir yanına iyilik tohumları serpilecek. Türk Hava Kurumuna verdiğiniz desteğe teşekkür eder, şükranlarımızı sunarız. Bayramımız Mübarek Olsun” ifadelerine yer verdi.

THK'nın amacının milletten aldığını tekrar millete vermek olduğunu ifade eden Başkan Gündel, "Derilerin maddi değeri, milli ve yerli havacılığın geliştirilmesi ve sevdirilmesi amacıyla tekrar millete dönüyor" diye konuştu.

Gündel son olarak, bayramın sıcak yaz günlerine gelmesinden dolayı Kurban derilerinin kesimden sonra muhakkak tuzlanması gerektiğini vurgulayarak, “Milli servet olan derileriniz heba olmasın. Yaklaşmakta olan kurban bayramınızı kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum Gönder