YKS’de Başarı Yakalayan Şampiyonlar Ödüllendirildi

14 Ağustos 2021 Cumartesi 17:35
Bu haber 473 kez okundu

İskenderun Belediyesi, 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk bine giren 12 öğrenciyi ödüllendirdi.

YKS'de Başarı Yakalayan Şampiyonlar Ödüllendirildi

İskenderun Belediyesi, 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk bine giren 12 öğrenciyi ödüllendirdi. Ödül töreninde konuşan İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, başarı yakalayan öğrencileri kutladı.
İskenderun Belediyesinde İlgili okul idarecileri, başarı gösteren öğrenciler ve ailelerinin katılımıyla düzenlenen törene İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, okul idarecileri, öğretmenleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

YKS Türkiye sıralamasında ilk bine girerek büyük başarı elde eden 12 öğrenciye İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı tarafından teknoloji marketinde kullanılmak üzere para ödülü takdim edildi.

Pandemide zor koşullarda üstün başarı gösteren öğrencileri, ailelerini ve öğretmenlerini kutlayan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, “Eğitime desteklerini esirgemeyen mülki idare amirlerimize, belediye başkanımıza, öğrencilerimizin motivasyonlarının yüksek tutulmasında ve başarılı olmalarında emekleri olan ailelerimize ve eğitim kadrolarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Köseoğlu, “Tosçelik Fen Lisesi(5), İstiklal Makzume Anadolu Lisesi(2), Paşa Karaca Anadolu İmam Hatip Lisesi(2), İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi(1) ve Özel Başkent Koleji(2)’nde YKS’de başarı sıralamasında ilk bine girerek üstün başarı gösteren İskenderun’daki liselerimizden 2021 yılında mezun olan 12 öğrencimizi ve başarı gösteren bütün öğrencilerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, öğrencileri tebrik ederek, başarılarının bir ömür boyu devam etmesi temennisinde bulunarak, eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Başkan Tosyalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu ile birlikte öğrencilere ödüllerini takdim ederek, teknoloji marketinden gönüllerince ihtiyaçları olan ürünleri alabileceklerini belirtti.












Yorum Gönder