İskenderun 9 Şubat’ta Şiire Doyacak…

31 Ocak 2019 Perşembe 14:55
Bu haber 45771 kez okundu

Şef Tanzer Cereb ve ekibi kültür sanat etkinlikleri kapsamında mükemmel bir şiir gecesine hazırlanıyor.

İskenderun 9 Şubat'ta Şiire Doyacak…

  Şef Tanzer Cereb ve ekibi kültür sanat etkinlikleri kapsamında mükemmel bir şiir gecesine hazırlanıyor. 9 Şubat 2019’da saat: 19.30’da Yükseliş Bilim Koleji salonunda, ‘Zaman Yolcularıydık, Sevdalandık.. Nasıl İsterseniz öyle düşleyin’ adlı şiir dinletisine titizlikle hazırlanan ekip, mısraları müziğin ritmiyle buluşturup, dinleyicilerini keyifli bir yolculuğa çıkaracak.

 Düzenlenecek şiir gecesi, tüm şiir geceleriyle ilgili bildiklerinizi unutturacak, şarkılar ve drama desteğiyle bir sahne şovu olarak hazırlanıyor.
 Okuduğu şiirlerle ve kadife sesiyle herkesin gönül telini titreten Tanzer Cereb’in şefliğinde şiir dolu muhteşem gece için ekipte şu isimler yer alıyor: Yorumcular: Gülşah Cereb, İhsan Şimşek, Özer Yüksel, Tanzer Cereb, Yunus Keser. Oyuncular: Burak Coşkunırmak, Gizem Yüksel. Saz sanatçıları: Erdoğan Kutlu, Ethem Yavuz, Murat Bulut, Sedat Altun, Yasemin Cereboğlu, Tarkan Ala. Solist: Derya Basın.
Şiir gecesinin davetiyeleri 0506 30923 96-0542 4209339 telefon numaraları ile Emel Kuaför’den 1 kişilik 20 lira karşılığında temin edilebilecek.

 

Yorum Gönder