Mega Radyo’da Kalp-Damar Konuşuldu!

21 Kasım 2019 Perşembe 15:51
Bu haber 637 kez okundu

Kentin tek radyosu Mega Radyo’da, Perşembe sabahları yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ adlı, sağlık temalı söyleşi programı hız kesmeden devam ediyor.

Mega Radyo'da Kalp-Damar Konuşuldu!
Kentin tek radyosu Mega Radyo’da, Perşembe sabahları yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ adlı, sağlık temalı söyleşi programı hız kesmeden devam ediyor. Sadece sağlık konularının konuşulduğu söyleşi programının yapımı ve moderatörlüğünü Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı gerçekleştiriyor.

Gelişim hastanesinin katkılarıyla Hafta içi Perşembe sabahları saat 09.00’dan itibaren Mega Radyo stüdyosundan canlı olarak yayınlanan ‘Sağlıkta Gelişim’ programı, dinleyicilerden yoğun ilgi görüyor.

Sağlığa ve sağlıklı yaşama dair önemli konuların yetkin ağızlar tarafından paylaşıldığı programda bu haftanın konusu ‘Kalp ve Damar’ oldu. Programın canlı yayın konuğu İskenderun Özel Gelişim Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur, çağın önde gelen sağlık sorunlarından biri olan Kalp ve Damar hastalıkları ile ilgili önemli bilgileri paylaştı.

Gerçekleştirdiği başarılı ameliyatlarla adından sıkça söz ettiren Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Çetin Murat Songur, samimi sohbet ortamında deneyimli gazeteci Semir Yazıcı’nın sorularını yanıtladı.

Genç yaşta birçok başarıya imza atmış olan Dr. Murat Songur, kalp ve damar hastalıklarının belirtileri, hangi yaş aralığının daha çok riskli olduğu, kalp hastalarında beslenmenin önemi, bölgede genelde hangi kalp rahatsızlıkları ile karşılaştıkları ve kalp damar hastalıklarını önlemenin yollarına dair konularda dinleyicileri bilgilendirdi.

Samimi sohbet ortamında gerçekleşen programda deneyimli Gazeteci, usta radyocu Semir Yazıcı’nın sorularını yanıtlayan Doç. Dr. Çetin Murat Songur, karşılaştığı ilginç vakaları, kalp cerrahisi alanında olan yenilikleri,   kalp ve damar cerrahisi olarak vermiş oldukları hizmetleri de Mega Radyo dinleyenleri ile paylaştı. 

Mega Radyo stüdyolarından canlı yayımlanan “Sağlıkta Gelişim” söyleşi programı, FM bandı 97.7 frekansından ve eşzamanlı olarak www.megaradyoiskenderun.com  internet üzerinden canlı yayınlandı. Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı’nın hazırlayıp sunduğu programın teknik kumanda masasını Ozan Aktaş ve Şirvan Selçuk yönetti. Yaklaşık bir saat süren programa ilgi yoğun oldu.

 

Yorum Gönder