Obezitenin Cerrahı Defne’de

19 Şubat 2019 Salı 14:56
Bu haber 700 kez okundu

Diyabet, Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, Özel Antakya Defne Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Obezitenin Cerrahı Defne'de

Diyabet, Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Genel Cerrah Op. Dr. Cavit Göktaş, Özel Antakya Defne Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı. 16 yıllık cerrahi tecrübesi bulunan ve 5000’den fazla laparoskopik vakası olan Op. Dr. Cavit Göktaş, hafta için Antakya Defne Hastanesi’nde, hafta sonları ise İskenderun Medipark Tıp Merkezi’nde hizmet verecek.

Alanında gerçekleştirdiği uygulamalardan söz eden Op. Dr. Cavit Göktaş, “Obezite başta olmak üzere; diyabet cerrahisi, ileri laparoskopik girişimler, reflü cerrahisi, kanser cerrahileri, safra kesesi, apandisit, karın duvarı fıtıkları cerrahilerini başarıyla uygulamaktayız. İskenderun’unda obezite cerrahisi merkezini kurarak bir ilke imza atmıştık. Şimdi aynı özveriyle yeni yerimizde ameliyatlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Cavit Göktaş, 1970 yılı İskenderun doğumludur. 1996 yılında Samsun 19 Mayıs Tıp Fakültesi’nden mezun olan Op. Dr. Göktaş, 2002 yılında İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden genel cerrahi uzmanlığını almıştır. 2002-2014 yılları arasında Ardahan-Tokat-Mersin ve Adana Devlet Hastaneleri’nde genel cerrahi uzmanı olarak çalışan Op. Dr. Cavit Göktaş,  2007-2011 yıllarında Mersin Toros Devlet Hastanesi’nde Başhekimlik görevini yapmıştır.

2014-2018 yılları arasında Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde görevini başarıyla gerçekleştiren Göktaş,  2018’den 2019’a kadar özel kliniğinde hizmetlerine devam etmiştir. Op. Dr. Cavit Göktaş, 15 Şubat itibariyle de, Antakya Özel Defne Hastanesi’nde hasta kabulüne başlamıştır.

Yorum Gönder