Op. Dr. Nail Erdoğan Gelişim’de

08 Mayıs 2023 Pazartesi 11:43
Bu haber 271 kez okundu

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Op. Dr. Nail Erdoğan Gelişim'de

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Nail Erdoğan, İskenderun Gelişim Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Alanında uygulamış olduğu tedaviler hakkında bilgilendirmede bulunan Op. Dr. Nail Erdoğan, “Gebelik takibi ve doğum süreci, jinekolojik endoskopi (kapalı ameliyatlar), ürojinekoloji (idrar kaçırma), jinekolojik operasyonlar (kist, miyom, rahim alınma operasyonları) jinekolojik endokrinoloji ve infertilite (çocuk istemi tedavisi) genital estetik cerrahisi, İskenderun Gelişim Hastanesi bünyesinde uygulamaya devam edeceğiz” dedi.

Op. Dr. Nail Erdoğan Kimdir?

1980 Adana doğumlu Op. Dr. Nail Erdoğan; ilk orta ve lise öğrenimi Adana’da tamamladıktan sonra, 1998-2004 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2005-2010 yıllarında Ankara Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesi’nde Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim dalında uzmanlık eğitimini tamamlayarak uzman hekim unvanını alan Op. Dr. Nail Erdoğan, 2010-2012 yıllarında Devlet hizmet yükümlülüğü kapsamında Aksaray Ortaköy Devlet Hastanesi’nde uzman hekim ve başhekimlik görevlerinde bulundu.

Hatay Kırıkhan Devlet Hastanesi ve Kırıkhan Özel Bilim Hastanesi olmak üzere 10 yıldan uzun bir süredir Hatay’da görev yapan Op. Dr. Nail Erdoğan, Mayıs ayı itibariyle İskenderun Gelişim Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Uzmanı olarak çalışmasına devam etmektedir.

Yorum Gönder