İskenderun’da Pedallar Türkiye Şampiyonası için Çevrildi

03 Ekim 2021 Pazar 15:03
Bu haber 516 kez okundu

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları, İskenderun’da yapıldı.

İskenderun'da Pedallar Türkiye Şampiyonası için Çevrildi

Türkiye Bisiklet Federasyonunun faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası Bisiklet Kriteryum Yarışları, İskenderun’da yapıldı.
İskenderun’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasının son etabı büyük erkek, genç erkek, yıldız A erkek, yıldız B erkek, genç bayan ve yıldız bayan kategorilerinde düzenlendi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’in katılımıyla, İskenderun sahilinde toplanan sporcular, hazırlıklarını tamamladıktan sonra yarışa başladı.

İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı ile İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel’in startı vermesiyle başlayan yarışlarda 30 şehirden 40 kulübün katıldığı yarışlarda 250 kişi mücadele etti.

Türkiye Şampiyonasının son etabını İskenderun’da gerçekleştirdiklerini belirten İskenderun Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Ferit Ali Gündel, çok güzel bir turnuvaya evsahipliği yaptıklarını söyledi.

İskenderun’da böyle bir şampiyonanın yapılmasından dolayı mutlu olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, “Güzel bir yarışma oldu. Emeği geçenleri kutluyorum. 40 şehirden gelen tüm sporcularımızı kentimizde ağırladık. Bisiklet kullanımının yaygınlaşması için çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” diyerek tüm sporculara başarılar diledi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’de, kente gelen tüm sporculara ve kulüplere başarılar dileyerek, bu turnuvanın İskenderun’da yapılmasından dolayı emeği geçenlere de teşekkür etti.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı’da Türkiye Şampiyonasının son etabını İskenderun’da tamamladıklarını belirterek, misafirperverliklerinden dolayı ilgili ve yetkili tüm kurumlara teşekkür etti.

Türkiye Şampiyonasının son etabını tamamlayarak dereceye giren sporculara ödülleri, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Erol Küçükbakırcı, İskenderun Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel tarafından verildi.




























Yorum Gönder