İSTE 15 Temmuz Turnuvasında 2. Oldu!

26 Temmuz 2017 Çarşamba 15:56
Bu haber 946 kez okundu

İskenderun Belediyesi ve İskenderun Kaymakamlığı’nın 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına düzenlediği ‘Kurumlar arası Futbol Turnuvası’ sona erdi. Turnuva boyunca sergilediği performansla beğeni toplayan İSTE futbol takımı turnuva 2.si oldu.

İSTE 15 Temmuz Turnuvasında 2. Oldu!

İskenderun Belediyesi sahil spor kompleksinde oynanan final maçında, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) İskenderun Barosu karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan karşılaşmayı İskenderun Barosu kazanırken, İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) turnuva 2.si olarak kupa kaldırdı. İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ise turnuva 3.sü oldu.

15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen turnuvaya 28 kurumdan yaklaşık 300 sporcu katılırken, İskenderun Teknik Üniversitesi takımı büyük bir başarı sergileyerek adını finale yazdıran iki takımdan biri olmayı başardı.

Maç sonunda dereceye giren takımlara kupalarını takdim eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, turnuvaya katılan tüm takım oyuncularına ve turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.



Yorum Gönder