‘Sanayide Kadın Eli’ Projesi Sunumu Yapıldı

16 Mart 2022 Çarşamba 14:20
Bu haber 419 kez okundu

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Mart ayı toplantısını İskenderun Ticaret ve Sani Odasında gerçekleştirdi.

‘Sanayide Kadın Eli' Projesi Sunumu Yapıldı

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Mart ayı toplantısını İskenderun Ticaret ve Sani Odasında gerçekleştirdi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen toplantıda, “Sanayide Kadın Eli” projesi ile ilgili İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz’a sunum yaparak, projenin detayları hakkında bilgiler verdi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen; “Kadınlarımızın iş hayatının her alanında var olma gücünü artırmak için çalışıyor ve yeni projeler üretiyoruz. Proje ile Sanayi Sektöründe Kadın istihdamının arttırılması hedeflenmektedir.  Bölgemiz sanayi şehri. Sanayi de kadınlarımızın daha aktif yer almalarını istiyoruz” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise, kadınların iş hayatında önemli başarılar elde ettiğine vurgu yaparak, “TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulumuzun proje sunumunu dinledik. Projenin hazırlanmasın emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Mart ayı toplantısında, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, TOBB Hatay Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yeşim Ugutmen ve yönetim kurulu üyeleri, İTSO Genel Sekreteri Figen Gül Dönmez, Proje sorumlusu Dilek Yalçın yer aldı.


Yorum Gönder