Çınarlı ‘Nazmi Ceylan’ Dedi…

14 Mart 2024 Perşembe 11:17
Bu haber 77 kez okundu

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Doğduğu Çınarlı Mahallesinde Sevgi Seliyle Karşılandı.

Çınarlı ‘Nazmi Ceylan' Dedi…

İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan Doğduğu Çınarlı Mahallesinde Sevgi Seliyle Karşılandı.

Seçim çalışması kapsamında İskenderun'da önemli seçim çalışmalarıyla ivme kazanan Nazmi Ceylan Çınarlı mahallesi yüzlerce kişi tarafından karşılandı.

Yoğun katılımın olduğu mahalle toplantısında 'Başkan Nazmi Ceylan'  tezahüratlarıyla konuşması kesilen İYİ Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Nazmi Ceylan projelerini anlattı.

CEYLAN; "Bize oy veren vermeyen diye değil, en önemli sorunlar, eksikler hangi mahallede diyerek oranın muhtarlarıyla, önde gelenleriyle görüşüp sorunları çözeceğiz. Buraların sorunlarını çok iyi biliyorum. İçinizden biriyim, bunu laf olsun diye söylemiyorum Beldeler diye tabir ettiğimiz bu yukarı mahalleler yeteri ilgiyi, hakkettiği hizmeti görmemiştir.

Ben sizlerin huzurunda söz veriyorum İskenderun iki mahalleden, iki caddeden ibaret değildir." Açıklamasında bulundu.

Beldelerin haline dem vuran Başkan Adayı Ceylan sözlerine şöyle devam etti: "10 yıldır bu mahallelerde oy toplayanlar bir plaj yapamadı, sosyal aktivitelerle renklendirmedi, yol, su, proje yapamadı. Ne yazık ki bu bölgemiz garanti oy deposu algısıyla oyalandı. Bir 5 yıl daha kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Hiç bir şey yapamayanların yeni vaatlerine karnımız tok. Artık Nazmi ağabeyiniz, kardeşiniz, hemşehrimiz içinizden biri olarak sizden oy istiyorum. Kendiniz için, bölgeniz için destek istiyorum." Açıklamasında bulundu.

Yorum Gönder