Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez’e Orhan Tepe'den Tam Destek

04 Mart 2024 Pazartesi 14:54
Bu haber 99 kez okundu

İskenderun MHP ilçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı ile birlikte Orhan Tepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez'e Orhan Tepe'den Tam Destek

İskenderun MHP ilçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı ile birlikte Orhan Tepe Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

31 Mart Yerel seçimleri yaklaşırken Mahalle ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez için çalışmalarını sürdüren MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya, Ülkü Ocakları İskenderun İlçe Başkanı Alperen Han Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez'in çalışmalarına katılım sağladı.

Seçim ziyaretlerini aralıksız sürdüren İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez’e vatandaşların yoğun ilgisi devam ederken, "Rabbim bizlere sizlere en güzel şekilde hizmet etmeyi nasip etsin. Sizden gelecek her isteğe kapım her daim açık. Sizinle sadece 31 Mart'a kadar değil, önümüzdeki 5 yıl boyunca birlikteyiz inşallah. Yapacak çok işimiz var. Sizin Mehmed’iniz sizin için emek edecek mücadele edecek” diye konuştu.

MHP İskenderun ilçe Başkanı Turan Bozkurt ise, “Cumhur İttifakı Adayımız genç dinamik bir başkanınız var. Ben direk Başkanım diyorum. İnşallah bizler bu seçimi inşallah kazanacağız. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

MHP İskenderun teşkilatlarından da övgüyle söz eden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, vatandaşların dertlerini, sıkıntılarını ve istek taleplerini dinledi tek tek not aldırdı, vatandaşlardan yoğun destek gördü.


Yorum Gönder