Nazmi Ceylan: ‘Dürüst ve Şeffaf Bir Anlayışla Yöneteceğiz…’

28 Şubat 2024 Çarşamba 13:51
Bu haber 95 kez okundu

İskenderun İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, önemli açıklamalarda bulundu. Ceylan, yaptığı projelerin İskenderun’u nasıl yöneteceği konusunda vatandaşlar için bir örnek teşkil etmesi gerektiğini belirterek, özellikle deprem bölgesinde inşa ettiği yaklaşık 1500 dairenin duvarlarında herhangi bir patlama dahi yaşanmadığını vurguladı.

Nazmi Ceylan: ‘Dürüst ve Şeffaf Bir Anlayışla Yöneteceğiz…'

İskenderun İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Nazmi Ceylan, önemli açıklamalarda bulundu. Ceylan, yaptığı projelerin İskenderun’u nasıl yöneteceği konusunda vatandaşlar için bir örnek teşkil etmesi gerektiğini belirterek, özellikle deprem bölgesinde inşa ettiği yaklaşık 1500 dairenin duvarlarında herhangi bir patlama dahi yaşanmadığını vurguladı. İskenderun’da inşa edilecek her konutta da yapılacak her projede de aynı dürüstlük ve şeffaflıkla ilerleyeceğini ifade etti.

Ceylan; dairelerini satın alan veya kiralayan vatandaşlardan bugüne kadar hiçbir şikayet almadıklarını ve dualarıyla bu günlere geldiklerini dile getirdi. Ayrıca, Türkiye'de A belgeli 998 müteahhit arasında yer aldıklarını belirten Ceylan, yıllar içerisinde oluşmuş tecrübe, bilgi ve birikimini İskenderun’un yeniden inşaası için kullanmak istediğini ifade etti. Şirketlerinin bugüne kadar ne devlete ne de belediyeye tek bir fatura dahi kesmediğini vurgulayan Ceylan, işlerini helal ve haramı bilerek yaptıklarını ve bu doğrultuda devam ettiklerini belirtti.

Ceylan, İskenderun Belediyesi'nin yönetimine geldiklerinde şirketlerinde olduğu gibi helal ve haramı bilerek hareket edeceklerini ve belediyeyi de aynı prensiplerle yöneteceklerini sözlerine ekledi. Bu açıklamalar, Ceylan'ın dürüst ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimsediğini ve İskenderun'un geleceği için kararlı bir şekilde çalışacağını göstermektedir.




Yorum Gönder