Başkan Seyfi Dingil’den OSB Yönetime Ziyaret!

26 Eylül 2016 Pazartesi 19:11
Bu haber 1232 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Başkan Seyfi Dingil'den OSB Yönetime Ziyaret!
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun gelişmesi ve kalkınması noktasında ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Başkan Seyfi Dingil, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Her Zaman Yatırımcının Yanındayız!

İskenderun Belediyesi olarak sanayicilere ve sanayi bölgelerine büyük önem verdiklerini belirten Başkan Seyfi Dingil, "Sanayi sektörü İskenderun için önem sıralamasında en üst sıralarda. İskenderun bu anlamda büyük bir potansiyel ve kapasiteye sahip. Biz İskenderun Belediyesi olarak sanayicilerimizle ortak proje üretmek ve İskenderun’un daha ileriye gitmesi noktasında güç birliği yapmak istiyoruz. Her zaman yatırımcının yanındayız.Ekonomimizi ayakta tutan üreticilerimize, sanayicimize, işadamlarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

OSB Olarak Ekonomiye Katkı Sunuyoruz!

Ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden OSB Başkanı Fatih Tosyalı ise “Sayın Başkana değerli ziyaretleri için teşekkür ederiz. Bölgemiz güçlü üretim kapasitesi ve istihdam potansiyeli açısından önemli bir bölge. İskenderun OSB’nin ülkemizin ve bölgemizin kalkınmasına ve ekonomisine ciddi katkıları olduğunu düşünüyoruz. İskenderun her anlamda büyük bir potansiyeli içerisinde barındırıyor. Hep birlikte kentimizin gelişmesi adına üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Toplantıda ayrıca yapılacak ortak çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Gönder