Ak Parti Erzin İlçe Başkanı Abdullah Yakar Oldu!

29 Eylül 2023 Cuma 16:43
Bu haber 306 kez okundu

Mart 2024’ te yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti ilçe Başkanlığına Abdullah Yakar getirildi.

Ak Parti Erzin İlçe Başkanı Abdullah Yakar Oldu!

Mart 2024’ te yapılacak yerel seçimler öncesinde AK Parti ilçe Başkanlığına Abdullah Yakar getirildi.

AK Parti Teşkilat Başkanlığının sosyal medya hesabından yapılan duyuruda Erzin’de ki görev değişimiyle ilgili, “Hatay ilimizin Erzin İlçe Başkanlığına Sayın Abdullah Yakar atanmıştır. Yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlk Tebrik Belediye Başkan Aday Adayı Burak Bila’dan

Erzin ilçesinde kurum müdürlüğü yapmış olan ve AK Parti’de geçmiş dönemlerde de görevlerde bulunan Abdullah Yakar’ın ilçe başkanlığına atanmasından dolayı memnuniyetini ifade eden AK Parti Erzin Belediye Başkan Adayı Adayı Burak Bila, “AK Parti Erzin İlçe Başkanlığımıza Kıymetli Ağabeyimiz, büyüğümüz Abdullah Yakar atanmıştır. Başkanımıza ve ekibine, Hayırlı Uğurlu Olsun” ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla Erzin ilçesine yapılan atama sonrası Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Erzin ilçe Başkanlığına atanan Abdullah Yakar’a genel merkezde tebliğ belgesini takdim etti.

Erzin ilçe başkanlığı görevini devralan ilçe Başkanı Abdullah Yakar, Hatay milletvekillerine ve İl başkanına teşekkür ederek, “Cumhurbaşkanımız ve parti genel başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleriyle AK Parti Erzin ilçe başkanlığına layık görüldüm. AK Parti Hatay milletvekillerimize ve teşkilatımıza şükranlarımızı sunuyorum. Allah çıktığımız bu yolda hayırlı görevler yapmayı nasip eylesin” dedi.




Yorum Gönder