AK Parti İl Danışma Meclisi Toplandı

20 Ocak 2020 Pazartesi 11:56
Bu haber 633 kez okundu

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi.

AK Parti İl Danışma Meclisi Toplandı
AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı İskenderun’da gerçekleştirildi.

Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Hatay Milletvekilleri, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İlçe Belediye Başkanları, İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, İlçe Başkanları, MKYK üyeleri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri konuklar ve çok sayıda partili katıldı.

Düzenlenen toplantı hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir'in katılımları ile İl Başkanımız, AK Parti Hatay Milletvekillerimiz, MKYK üyelerimiz, İlçe Belediye Başkanlarımız, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik Kolları üyelerimiz, kıymetli teşkilat mensuplarımız ve konuklarımızın katılımı ile kentimizde düzenlenen AK Parti Hatay Ocak ayı Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısına katıldık. Düzenlenen toplantıda istişare ve değerlendirmelerde bulunduk. Toplantıda alınan kararların hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Tosyalı,” belediye olarak halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda çalışıyoruz. Bizler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gösterdiği yol haritasında hemşerilerimize en iyi hizmeti verme gayreti içerisindeyiz. AK Davanın kıymetli teşkilat mensupları ile her zaman birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Kıymetli hemşerilerimize hizmet noktasında İmkânlarımız doğrultusunda çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz ” diye konuştu.

Genişletilmiş il Danışma Meclisi Toplantısı soru ve cevap kısmı basına kapalı olarak devam etti.

Yorum Gönder