AK Parti Kadın Kollarında Gül Nalcı ile Devam!

26 Şubat 2018 Pazartesi 11:40
Bu haber 1280 kez okundu

Hatay’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları İskenderun ilçe kongresi yapıldı.

AK Parti Kadın Kollarında Gül Nalcı ile Devam!

Hatay’da Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kadın Kolları İskenderun ilçe kongresi yapıldı. Tek listeyle gidilen kongrede Gül Nalcı yeniden AK Parti İskenderun ilçe Kadın Kolları Başkanı seçildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Daha sonra şehitler için dualar okundu.

AK Parti İlçe teşkilat binasında gerçekleştirilen kongrede konuşan Başkan Gül Nalcı, kadının seçme ve seçilme hakkının Cumhuriyetin ilanından itibaren başladığını işaret ederek, AK Parti’nin kurulduktan sonra bayan milletvekillerinin ve bakanların sayısının arttığını söyledi.

Bunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a borçlu olduklarını belirten Başkan Nalcı, “Cumhurbaşkanımız, ‘İlçe yönetimi teşkilatı ana kademesidir. Ama kadın kolları, teşkilatın ana damarıdır’ diyerek kadın kollarını oluşturmuştur. Ne mutlu bize böyle bir lidere sahibiz” dedi.

Başkan Nalcı konuşmasını şöyle sürdürdü;

“Türkiye’nin daha iyi geleceği için, Ak Parti hükümetinin yaptığı hizmetlerin devam etmesi, hizmetlerinin üstünü yeni hizmetler koyabilmesi için, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Çünkü Türkiye çok zor günler atlatıyor. Biliyorsunuz bu ülkenin kurtulması için, güvenliği ve huzuru için, şehit düşen, şehitlerimize de Allahtan rahmet diliyorum. Ailelerine Allah sabır versin. Rabbim gazilerimize şifa versin. Bu bir nöbet değişimi! Bizde yedek, asil gönüllü diye bir ayrım yok, bizde sadece dava ruhu var o yüzden ben inanıyorum ki hep birlikte yine el ele verip, 2019’daki seçimlerde başarı sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Bugüne kadar benimle birlikte bu yolda koşturan tüm dava arkadaşlarımız vardı, fakat onlar aramızdan ayrıldılar, ben tekrar Beyhan Sayan hanıma, Meyise Baloğlu’na, Mahalle temsilciliğimizi yapan Nur Seviner’e Allahtan rahmet diliyorum, Allah onlardan razı olsun. Dava arkadaşlarım durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz. Bugüne kadar görev yapmış tüm İlçe Kadın kolları başkanlarımdan ve yönetimlerinden, mahalle temsilcimiz, sandık müşahitlerimize kadar kim emek verdiyse Allah hepsinden razı olsun.”

Kongreye TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Beyazıt Bestami Bilgili, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti İskenderun ilçe eski Başkanı Ayhan Bodur, kadın kolları, gençlik kolları ve bayan partililer katıldı.




Yorum Gönder