Arsuz, ‘GÜVEN’li Geleceğe Tarımla ‘SARIL’dı

09 Mart 2019 Cumartesi 17:39
Bu haber 614 kez okundu

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birlikte Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’ndeki 75’nci Yıl Parkı’nda üreticilere meyve fidanı dağıttı.

Arsuz, ‘GÜVEN'li Geleceğe Tarımla ‘SARIL'dı

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile birlikte Arsuz’a bağlı Karaağaç Mahallesi’ndeki 75’nci Yıl Parkı’nda üreticilere meyve fidanı dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Park – Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen  ‘Meyveciliği Geliştirme ve Yayma Projesi’ kapsamında gerçekleşen törende konuşma yapan Asaf Güven ilçedeki tarım potansiyeline dikkat çekti.

‘Üreten Arsuz’a Katkı Sunan Proje’

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Büyükşehir Belediyesi’nin çiftçiyi destekleyen tutumuna teşekkür ederken, Arsuz’un bereketli topraklarının verimine destek olan Meyveciliği Geliştirme ve Yayma Proje’sinin üreten Arsuz hedefine de katkı sunacağını söyledi.

Üreten ve ürettiğini markalaştırarak satışa sunan sosyal projeler hayata geçireceklerini ifade eden Güven, Arsuz Belediyesi ile birlikte Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni de kazanarak, Başkan Lütfü Savaş ile birlikte Arsuz için, Hatay için birlikte çalışıp, birlikte hizmet üreteceklerine inandığını söyledi.

‘Sürdürülebilir Tarıma Devam’

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş da, gelecek nesillerin sağlığını gözeten, yeşil alanların sayısını artıran ve üretime katkı sunan projeler üretmeye devam edeceklerini belirterek, “Hatay Büyükşehir Belediyesi Park – Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığımızın üstlendiği misyon gereği kentimizin başlıca geçim kaynaklarından birini oluşturan tarımın sürdürülebilir ve nitelikli olabilmesi için farklı projelerle üreticiyi desteklemeye devam ediyoruz. Bu doğrultuda tarımsal üretimi doğrudan destekleyen projemiz kapsamında Karaağaç Mahallemizde fidan dağıtımı gerçekleştirdik” dedi.

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ‘Hatay’ın geleceği, Türkiye’nin geleceğidir’ yazılı afişleri taşıyan minik çocuklarla fotoğraf çektirirken, gelecek nesillere daha yeşil, daha yaşanabilir bir dünya bırakmanın önemine vurgu yaptı.

Yorum Gönder