Arsuz’da Lütfü Savaş Rüzgarı Esti

11 Mart 2024 Pazartesi 12:55
Bu haber 84 kez okundu

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 'Hatay Bizim Canımız' sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarına Arsuz ilçesinde devam etti.

Arsuz'da Lütfü Savaş Rüzgarı Esti

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 'Hatay Bizim Canımız' sloganıyla çıktığı seçim çalışmalarına Arsuz ilçesinde devam etti.

“Hatay genelinde insanların yüzündeki tebessümden doğru yolda ilerlediğimizi görüyorum” diyen Başkan Savaş, ilk olarak Arsuz’a bağlı Madenli ve Arpaderesi Mahallelerinde halkla biraraya geldi.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur ve Arsuz Belediye Başkan adayı Sami Üstün’ün de eşlik ettiği ziyarette, Karayollarının yapması gereken ancak HBB olarak kendilerinin yapmaya başladıkları Serinyol-Madenli yolu ile ilgili konuşan Savaş “Aslında Karayollarının yapması gerekirdi ama Hatay üvey evlat olduğu için biz yapıyoruz. Bu yol bittiğinde Antakya-Belen-Arsuz trafiği nefes alacak, Antakya’dan Arsuz’a seyahat edecek Hataylılara daha konforlu bir yolculuk imkanı sağlayacak” dedi.

Arsuz Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyeleriyle de bir araya gelen Savaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla toplanan kadınlara çiçek takdim ederek günlerini kutladı. Hatay’ın bütün kadınları çalışkan ve azimlidir diyen Savaş; “Modern, demokratik, ileri bir toplumun öncelikli koşulu kadınların hak, fırsat ve imkânlardan eşit şekilde yararlanmasıdır.

Kadınlar için istihdam ve eşitlik sözü verdik ve “Yerel Yönetimlerde Eşitlik Politika Belgesini” imzaladık.

Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.” dedi.

Arsuz Karaağaç Mahallesindeki Seçim İrtibat Bürosunun açılışını; Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur ve Nermin Yıldırım Kara, geçmiş dönem Milletvekili İsmet Tokdemir, CHP İl Başkanı Hakan Tiryaki, Arsuz Belediye Başkan Adayı Sami Üstün, İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştiren Başkan Savaş; “Huzur ve barış içinde geçireceğimiz bir seçim süreci diliyorum.

Bu yolda bizi yalnız bırakmayan kıymetli Arsuzlu hemşehrilerim, hepinizi seviyoruz. İyiki varsın Arsuz, iyi ki varsın Hatay” dedi.



Yorum Gönder