Asaf Güven ‘Den HGC’ye Ziyaret

15 Mart 2019 Cuma 12:03
Bu haber 565 kez okundu

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve Meclis üyeleri ile birlikte, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi.

Asaf Güven ‘Den HGC'ye Ziyaret

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven ve Meclis üyeleri ile birlikte, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hatay Gazeteciler Cemiyeti İskenderun Temsilciliğini ziyaret ederek basın mensupları ile bir araya geldi.

Basın mensupları adına Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven’e hoş geldiniz diyen HGC yönetim kurulu üyesi ve İskenderun Temsilcisi Sabriye Sönmez: “Bu bir hizmet ve bayrak yarışı seçilmeniz halinde Arsuz’da önemli hizmetler yapacağınıza inanıyorum. Adaylık çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Daha sonra söz alan CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Dr. Asaf Güven: “Ulusal basından başlarsak Türkiye’de basının nerelerde olduğunu en başta basının elemanları iyi biliyor. Yani yandaş dediğimiz iktidarla birlikte ya da iş adamlarının elinde ola basın var Türkiye’de. Onun için bu yönüyle basının Türkiye’de sorunlarının büyük olduğunu biliyoruz. Görevini yapmakta zorluklar çektiğini biliyoruz. Hele yerel basına geldiğimiz zaman çok daha zorluklar içinde olduklarını biliyoruz” dedi.

                Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güven Arsuz’da halka birlikte hareket edilecek bir yapılanma olacağının altını çizerek şu ifadelere yer verdi: “Personel içinde yapılanmaya gideceğim. Bu yapılanma mutlaka halkı dinleyen halkla birlikte hareket edecek bir yapılanma olacaktır. İlk yapacağımız bu olacak. Mahalle ve belediye komiteleri kurulacak ve bunlar sürekli birlik içinde olacak. Vatandaş ulaşamıyoruz diyor belediyeye, bu Arsuz’da en önemli sorun. Belediyeye iş içinde olanlara başkana ulaşamıyoruz diyorlar. Bunun düzenlenmesi için ilk yapılacak şey bu. Arsuz halkının bir güveni var bu güvenin sürdürülebilmesi önemli. Kanalizasyon yol sorunları var, bunlar gözle görülen sorunlar onların çözümüne Büyükşehirle birlikte çözeceğiz. En kısa sürede tarımla ilgili turizmle ilgili ev hanımlarıyla ilgili gençlikle ilgili kültür sanatla ilgili komiteler kurulacak ve projeler hep istenecek katılım sağlanacak hem de en kısa sürede nasıl yapılır bunları konuşacağız”.

Yorum Gönder