Aslan; ‘17 Yıldır Oy Veriyorsunuz Daha Yolunuzu Yaptıramamışsınız’

05 Mart 2019 Salı 14:03
Bu haber 687 kez okundu

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerini ziyaret eden DP adayı Mete Aslan Yukarı Sakıt diye bilinen mahalleye giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Aslan; ‘17 Yıldır Oy Veriyorsunuz Daha Yolunuzu Yaptıramamışsınız'

Köy statüsünden mahalle statüsüne geçen yerleşim yerlerini ziyaret eden DP adayı Mete Aslan Yukarı Sakıt diye bilinen mahalleye giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gelirken bozuk ve çukurlarla dolu yolları gördüğü için üzüldüğünü söyleyen Mete Aslan, “17 yıldır oy veriyorsunuz daha yolunuzu yaptıramamışsınız” dedi.

 Bu mahallede iktidar partisine ciddi oy çıktı. Ne verdiler size? Gelirken araba yolda kalıyordu. Bu kadar bozuk yolları bu mahalle hak etmiyor. AKP’ye oy veriyorsunuz yıllardır. Bari bir yolunuzu yaptırsaydınız. Büyükşehir Belediyesi veya karayolları ne fark eder. Sonuçta yollarınız bozuk. Siz yine partinizden vazgeçmeyin bundan sonraki seçimlerde yine oy verin. Ancak bu seçime bir uyarı niteliği olsun ve bir ders verin. En azından Sakıt mahallesine hizmet gitmediği zaman körü körüne yine oy verirler düşüncesini kırarsınız. Yıllardır oy erdiğiniz parti bu mahallede ne yapmış merak ediyorum. İskenderun ittifakına sahip çıkmak zorundasınız. Ya İskenderun ittifakına oy verip İskenderun kazanacak ya da yine bildiğinizi yapıp ittifaklara oy vereceksiniz ve yine yıllarca hizmet bekleyeceksiniz. Mete Aslan meselesi değil İskenderun meselesi olarak bakın olaya. Ben 15 yıl yaptım. Ankara’dan dayatılan adaylarla bir adım yol ilerleyemeyiz. Suriyeliler şehri kuşatmış kimseden ses yok. Şimdi de Mete Aslan kurtar bizi diyorlar. Arkamda sizin desteğinizi alarak bir şeyler yapabilirim. Sadece benim çabam yetmez. Gelin bu ittifaka destek olun omuz verin birlikte İskenderun’u yeniden modern bir kent haline dönüştürelim” dedi.

Yorum Gönder