Başkan Güven Arsuz’da Görevi Devraldı

06 Nisan 2019 Cumartesi 14:15
Bu haber 513 kez okundu

Arsuz Belediye Başkanlığını rekor oyla kazanarak önemli bir seçim başarısı elde eden Dr. Asaf Güven, mazbatasını alarak göreve başladı. Başkan Asaf Güven, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye geçerek devir teslim töreninin ardından başkanlık koltuğuna oturdu.

Başkan Güven Arsuz'da Görevi Devraldı
Arsuz Belediye Başkanlığını rekor oyla kazanarak önemli bir seçim başarısı elde eden Dr. Asaf Güven, mazbatasını alarak göreve başladı.  Başkan Asaf Güven, mazbatasını aldıktan sonra belediyeye geçerek devir teslim töreninin ardından başkanlık koltuğuna oturdu.

Arsuz Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleşen devir teslim töreninde, başkanlık mührünü eski başkan Nazım Culha’dan teslim alan Asaf Güven, bugüne kadar Arsuz’a hizmet veren bütün ekibe teşekkür ederek, daha iyi hizmetlere imza atacağını söyledi.
Dr. Asaf Güven, “Bundan sonra yeni bir döneme başlıyoruz. Bizleri seçim süresince yalnız bırakmayan CHP ve İYİ Parti teşkilatlarına, çalışma arkadaşlarıma, meclis üyelerimize teşekkür ederim. En büyük teşekkür de beni yalnız bırakmayan, Hatay’da rekor oyla seçen Arsuz Halkı’na… Hiçbir ayırım yapmadan Arsuz için çalışacağımı ve herkese eşit hizmet götüreceğimi herkesin bilmesini istiyorum. Halkımızla birlikte güzel günler göreceğimize inanıyorum. Arsuz için çalışan herkes bizim için değerlidir. Verilen işi layıkıyla yapan, halka hizmet eden her kimse başımın üzerinde yeri vardır” dedi.

Yorum Gönder