Başkan Seyfi Dingil: ‘24 Haziran Seçimleri Çok Önemli’

30 Mayıs 2018 Çarşamba 17:24
Bu haber 837 kez okundu

Hatay’ın ilçesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

Başkan Seyfi Dingil: ‘24 Haziran Seçimleri Çok Önemli'

Hatay’ın ilçesi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi.

AK Parti Hatay Milletvekili adaylarının seçim çalışmalarına destek veren ve birlikte ziyaretlerde bulunan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye ve bölge coğrafyası için çök önemli olduğunu belirtti.

Seçimlere bir aydan daha az bir zaman kaldığını ifade eden Başkan Seyfi Dingil, "24 Haziran seçimleri ülkemiz başta olmak üzere, yaşadığımız coğrafya için de çok önemli. Ülkemiz adına ortaya koyduğumuz hedeflere etkin bir şekilde ulaşmamız açısından 24 Haziran seçimleri çok önemlidir. Hepimize çok büyük görevler düşüyor” dedi.

Kamu kurum ve kuruluşlar ile her zaman diyalog halinde olduklarını belirten Başkan Seyfi Dingil, 27. dönem AK Parti Hatay Milletvekili adayları Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, Abdulkadir Güven, Nazlı Ecrin İnan ve ilçe başkanı Bestami Bilgili ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve esnaflara ziyarette bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti genel başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülke eğitiminden sağlığa, ekonomiye birçok alanda önemli hizmetlerin hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Seyfi Dingil, “Bu hizmetlerin artarak devamı için 24 Haziran seçimleri çok önemli. Bizler her zaman halkımıza hizmet için çalışıyoruz. Halkımız hizmetin en güzeline layık” dedi.

Milletvekili adayları da yaptıkları konuşmalarda halka hizmet için yola çıktıklarını belirterek, 24 Haziran’da seçimlerden başarılı bir şekilde çıkacaklarını dile getirdiler. 

Yorum Gönder