Başkan Toksoy MHP’den İstifa Etti

22 Şubat 2019 Cuma 13:08
Bu haber 595 kez okundu

Dörtyol mhp'li belediye başkanı Yaşar Toksoy, MHP genel başkan yardımcısı semih yalçın’ın disipline sevk edildiği açıklamasının ardından, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Başkan Toksoy MHP'den İstifa Etti

Dörtyol mhp'li belediye başkanı Yaşar Toksoy, MHP genel başkan yardımcısı Semih Yalçın’ın disipline sevk edildiği açıklamasının ardından, partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Toksoy, yaptığı açıklama ile istifasını duyurdu. 45 yıllık MHP’deki siyasi hayatına istifa ederek son verdiğini açıklayan Toksoy;

“Hakikaten üzülerek ifade etmek istiyorum. Bir sevdadır bizimkisi seveni fani sevileni baki kendisi ebedi. Bir kahramanlıktır bizimkisi karanlığı yaran korkuyu yenen korkuları yere seren bir sevda. Bir ülküdür bizimkisi gözünü kızıl elmaya çeviren gönlünü turana veren Türklüğün gururunu İslam’ın ahlakıyla birleştiren bir sevda. Selam olsun büyük Türk milletine selam olsun kahraman omurgalı ülküdaşlarıma, selam olsun davasının bayrakları gönül erlerine selam olsun asil omurgalı MHP’nin ülkücü hareketin bozkurtlarına. Selam olsun Türk ve İslam coğrafyalarına. Ben kutsal davamı cennet mekân merhum Alparslan Türkeş’ten öğrendim. Cumhur ittifakı sürecini bütün engellemelere rağmen bütün dostlarımızla, meclis üyelerimizle, omurgalı ülküdaşlarımızla, yol arkadaşlarımızla cumhurun ve cumhur ittifakının kutsa niyetine inanarak bir savaş ve mücadele verdik. Her zaman devletimizin ve milletimizin birlik beraberlik ve vatanımızın bölünmez bütünlüğüne hiçbir zaman gölge düşürmediğimiz gibi gölge düşürmek isteyenlere karşı mücadele verdik.”

Yorum Gönder