Başkan Tosyalı: ‘Her Zaman Dayanışma İçerisinde Olacağız’

12 Nisan 2019 Cuma 18:07
Bu haber 799 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğin İskenderun’unu hep birlikte inşa edeceklerini belirtti.

Başkan Tosyalı: ‘Her Zaman Dayanışma İçerisinde Olacağız'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, geleceğin İskenderun’unu hep birlikte inşa edeceklerini belirtti.
Cumhurbaşkanlığına bağlı Kilis Valisi Recep Soytürk, Türkiye Varlık Fonu Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Tosyalı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, Belen eski Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Memur-Sen ve Bem-Bir-Sen İl Başkanları,2 Nolu esnaf kredi kefalet kooperatifi başkanı Remzi Çaylı ve yönetim kurulu üyeleri, Genç İşadamı Suat Alpaydın, Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş ve mahalle sakinleri, Lalezar Çiçekçilik işletmecileri ve İskenderun Yörük Türkmen Derneği İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Ziyaretlerden dolayı memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kentimizi işadamlarımızla, odalarımızla sendikalarımızla, muhtarlarımızla vs. birlikte yöneteceğiz. Her kesin görüşlerine düşüncelerine saygılıyız. İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında her türlü öneriye açığız. Her yatırım ve hizmette mutlaka ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar ile irtibatlı, işbirliği, dayanışma ve fikir alışverişinde olacağız” dedi.
‘Ortak Paydamız İskenderun’
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Birlikte ve dayanışma içerisinde bu şehrin menfaatleri doğrultusunda çalışacağız. Ortak paydamız İskenderun’dur. İskenderun’un menfaatleri uğruna herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor” diye konuştu.
Tebrikleri tek tek kabul eden Başkan Fatih Tosyalı, gelen konukların ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gelen konuklar ise, belediye başkanlığı görevinin tekrar hayırlı uğurlu olmasını dilediler. Ziyaretler, çekinilen fotoğraflarla son buldu.

Yorum Gönder