Başkan Tosyalı’ya ‘Özel’ Ziyaret

05 Kasım 2019 Salı 17:21
Bu haber 545 kez okundu

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ’ya ziyarette bulundu.

Başkan Tosyalı'ya ‘Özel' Ziyaret
AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ’ya ziyarette bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren belediye başkanı Fatih Tosyalı,” AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel belediyemize ziyarette bulundu. Vekilimize belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler aktardık. Ardından kentimize yapılması planlanan projeler ile ilgili fikir teatisinde bulunduk ”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun’a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oluyorlar. Hep birlikte İskenderun’u daha iyi yerlere getirmek için çalışıyoruz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor ”diye açıklamada bulundu. 

İskenderun Belediyesinin halka hizmet noktasında çalışmalarını sürdürdüğünü ifade eden Milletvekili Özel ise , “Bizlerde İskenderun’a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara’da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Parti hükümetleri Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülke genelinde olduğu gibi tüm bölgede de önemli projelere imza atmıştır atmaya devam edecek” şeklinde konuştu.

Ziyarette kente yapılması planlanan çalışmalar ve projeler ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Yorum Gönder