Başkan Turan Bozkurt Güven Tazeledi

17 Ağustos 2020 Pazartesi 13:18
Bu haber 877 kez okundu

İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Turan Bozkurt güven tazeledi.

Başkan Turan Bozkurt Güven Tazeledi
İskenderun Milliyetçi Hareket Partisi Olağan İlçe Kongresi yapıldı. Tek liste ile gidilen kongrede İlçe Başkanı Turan Bozkurt güven tazeledi.

Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongreye, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Dörtyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt, AK Parti ilçe başkanı Av. Abdülkerim Güven, STK’lar, partililer ve çok sayıda davetli katıldı.

Kongrede konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, “Milliyetçi hareket Türkiye sevdasından başka hiçbir karşılık beklemeden yaşayan dürüst, idealist ve yüksek ahlaklı ülküdaşlarımın yoludur. Milliyetçi hareket, büyük ve güçlü Türkiye ülküsünün karşılığı olmayan sonsuz bir vatan ve millet sevgisinin adıdır” diye konuştu.

Kazanan Türkiye Olacak

‘İstiklal için birlik, istikbal için dirlik, kazanan Türkiye olacak’ sloganıyla yapılan kongrede konuşan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, “Sizlerin desteğiyle İskenderun; yeniliğin, değişimin, gelişimin öncüsü olacak” diyerek, güven tazeleyen MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.

MHP ilçe başkanı Turan Bozkurt ise, “İlçe Teşkilatı olarak genel başkanımızın içerdiği hedefler doğrultusunda çalışmalarımızı yürüttük. Bu günden sonrada aynı şekilde inançla davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diyerek, kongreye katılanlara teşekkür etti.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’da, “Üç hilalin olduğu yerde konuşmak beni her zaman heyecanlandırmıştır” dedi ve ekledi; “Cumhur İttifakı gelecek ümididir. Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Türkiye’nin stratejik kuvvetidir. Bir olacağız, beraber olacağız, gönülleri fethedeceğiz. Davamıza yararı dokunacak her arkadaşımıza sahip çıkacağız.”

Başkan Bekir Altan, Nursan’ın faaliyete geçeceği bilgisini vererek, “İlçedeki gençlerimize iş ve aş vermek suretiyle sahip çıkacağız” diye konuştu.

Kongrede yönetim şu isimlerden oluştu;

Başkan Turan Bozkurt, üyeler Ümit Özdemir, Yusuf Deveci, Orhan Muşluoğlu, Mehmet Kahraman, Bünyamin Saraçoğlu, A. Serdar Çotulay, Mehmet Bilgili, Abdullah Kesik, Gonca Yücel, Mehmet Ali Sezik, Lütfü Dönmez, Ahmet Yılmaz, Tufan Parmaksız, Mehmet Altun, Kenan Yıldırım, İhsan Kılıç, Emel Sönmez, Fevzi Kazak, Zeki Serdar Kınal, Ali Genç, Fatih Güneş, Aydın Bayram, Veli Köse ve Serdar Dinçer.

Yorum Gönder