BBP Başkan Adayı Yeşilkaya Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

23 Şubat 2019 Cumartesi 14:30
Bu haber 718 kez okundu

Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Metin Yeşilkaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

BBP Başkan Adayı Yeşilkaya Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Metin Yeşilkaya, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmalarında vatandaşlar ile bir araya gelen Büyük Birlik Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı Metin Yeşilkaya, vatandaşlara neden aday olduğunu söyledi.

Kendisinin hazineden bir para yardımı alan partiler gibi değil, her harcamayı kendi cebinden karşıladığını ve buna rağmen onlarla denk bir mücadele yaptığını ifade den Yeşilkaya, “Geçtiğimiz dönemde herkese iktidar partisi adayının seçilmesi halinde daha çok yardım, destek gelir dediler. Ama aradan geçen beş yıl sonunda millet ‘ahhh bir beş yıl daha boşa gitti’ diyor. Şimdi tekrar arkadaşlar vatandaşın karşısına çıkmış ’31 Mart Belediye işi gönül işi’ diyorlar. Bakıyoruz, adayın yanındakiler mevcut yönetimin de yanında olanlar. Burada sadece maske değişmiş oluyor. Ben burada İskenderunlu olarak endişeleniyorum. Kaybeden ben olacağım. Onun için İskenderun’umuzun kaybetmemesi adına yönetimi sağlam, vatanperver, hürriyet sevdalısı, hakkı hukuku bilen, helâlı haramı bilen, şeffaf idarecilere teslim etmek zorundayız.

Yoksa kaybeden biz olacağız. Ben, onun için adayım. Vatandaşlarımızın oy verirken bunlara dikkat etmeleri gerekiyor. İskenderun Belediye Başkanlığı zor değil, zor değil çünkü İskenderun Belediyesi Büyükşehir’e bağlı şube gibi. Öyle yapacağımız büyük şeyler de kalmamış. Çünkü yetkileri Büyükşehir’in elinde. Bizim burada yapacağımız; herkesle iyi ilişki içinde bulunmak. Ben Büyükşehir’in varlığını tanımak zorundayım. Çünkü niye? Ben İskenderun’a hizmet etmek istiyorum ve bunu yapmalıyım. Hizmetin yüzde 95’i Büyükşehir’e bağlı. Biz ‘çalıştırmıyorlar ‘ bahanesi uyduramayız. Büyükşehir ile ayrı partilerden olsak da bunu aşarız. BBP kadroları olarak İskenderun’a önemli hizmetler yapacağımıza inanıyoruz. Çünkü vatandaş hizmet bekliyor” dedi.

Yorum Gönder