Bekbele ve Denizciler Dermanı ‘Doktor’ da Buldu

04 Mart 2019 Pazartesi 10:15
Bu haber 643 kez okundu

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Pazar gününü oldukça yoğun bir tempoda geçirdi.

Bekbele ve Denizciler Dermanı ‘Doktor' da Buldu

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, yoğun bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında Pazar gününü oldukça yoğun bir tempoda geçirdi.

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin ile birlikte, Bekbele ve Denizciler’ de ev ve mahalle toplantılarına katılan Şahutoğlu, yöre halkının yoğun ilgi ve sevgisiyle enerji topladı.

Gittiği her mahallede, her evde büyük bir teveccühle karşılanan Şahutoğlu, hedef ve projelerini anlatırken vatandaşların da sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Bekbele ve Denizciler mahalle sakinlerinin özellikle son 5 yılda hizmet alamadıklarını ifade etmeleri üzerine, beldelerin sıkıntılarını çok iyi bildiklerini ve bu yönde projelerini geliştirdiklerini kaydeden Şahutoğlu, İskenderunluların daha fazla zaman kaybına tahammülü olmadığını söyledi.

Devlete en çok vergi veren iller arasında Hatay’ın 7., 8. sırada yer alırken hizmet alma noktasında ise 57-58. Sıralarda yer aldığını ifade eden Şahutoğlu; “Özellikle iki bölgemiz üvey, öksüz evlat muamelesi gördü. Beldelerimiz ve tepe mahallelerimizin ciddi anlamda hizmete ihtiyacı var. Hatay Büyük şehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesinin farklı olması hizmetlerin hayata geçmesindeki en büyük engellerden biri. Hatay Büyükşehir Belediyemiz kendi yetkisi dâhilinde olan birçok hizmeti yerine getirdi ancak ilçe belediyesinin engellemelerine de maruz kaldı. HBB bütçem hazır yer gösterin hizmeti getirelim dedi ama ilçe belediyesi yer vermedi. HADO, ilaçlama ve daha birçok konuda HBB ve ilçe belediyesinin uyumsuzluğunun acısını vatandaşlar çekti. Biz daha fazla zaman kaybetmek istemiyoruz. Bu nedenle hem kendimiz hem de Lütfü Savaş için desteğinizi bekliyoruz. Özellikle bu bölgelere yönelik çok büyük projelerimiz ve bunla gerçekleştirecek irademiz var. Güç verin, birlikte güçlenelim, güçlü bir İskenderun için hep birlikte çalışalım. Güçlü yönetimi sizin desteğinizle kuralım” şeklinde konuştu.

CHP Adayı Şahutoğlu, gün içerisinde ayrıca İskenderun Cem evinde, 3 yıl önce Ankara Alevi Kurultayına giderken geçirdikleri kaza sonucu yaşamını yitiren Seydi Karakuş, Düzgün Argun ve Hasan Koyuncu’nun ölüm yıldönümleri dolayısıyla düzenlenen anma programına da katılım gösterdi.

Turan Otağı Derneği birlik ve dayanışma programına da katılan Şahutoğlu, dernek genel Başkanı Fatih Kaya, İskenderun Temsilcisi Zeynep Görmez, dernek yönetimi ve üyeler tarafından samimi bir şekilde karşılandı.

Yorum Gönder