Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: 'Kentimizi Ortak Akıl İle Yöneteceğiz'

11 Nisan 2019 Perşembe 14:49
Bu haber 871 kez okundu

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı: 'Kentimizi Ortak Akıl İle Yöneteceğiz'
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini belirtti.
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı ve yönetim kurulu üyeleri, İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve oda başkanlarını ile bölgede görev yapan eski ve yeni kaymakamları makamında ağırladı.
MÜSİAD’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
MÜSİAD’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde halkımızın teveccühleri ile belediye başkanı olarak seçildik. İskenderun’u daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için yoğun bir çaba göstereceğiz. Dolayısı ile halka hizmet noktasında sivil toplum kuruluşlarımızla devamlı istişare içerisinde olacağız ”dedi.
KURUMLARIMIZ İLE İLETİŞİM HALİNDE OLACAĞIZ
İskenderun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çelikkol ve Adalet Komisyonu Başkanı Salih Doğan’ın ziyaretinde konuşan Başkan Fatih Tosyalı ,” kamu kurum temsilcileri ile sürekli diyalog halinde olacağız. Kurumlar işbirliği içerisinde hareket ederse daha uyumlu olurlar, güzel işler başarırlar bizler de İskenderun Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Gelecek nesillere güzel bir İskenderun bırakmak için el ele çalışacağız ”diye konuştu.
HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ
HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ve oda başkanlarını makamında ağırlayan Belediye Başkanı Tosyalı,”HESOB Hatay’da başarılı çalışmalara imza atıyor. Bizlerde belediye olarak her daim esnaflarımızın oda başkanlarımızın yanında
olacağız. İskenderun ekonomisini daha ileriye götürme adına birçok çalışmayı hep birlikte yapacağız ”diye konuştu.
DAHA GÜZEL BİR İSKENDERUN İÇİN ÇALIŞACAĞIZ
Bölgede görev yapan eski ve yeni kaymakamları makamında konuk eden Başkan Fatih Tosyalı ,”Bölgemizde ve şehrimizde görev yapan kaymakamlarımızla kentin gelişimi adına daha güzel çalışmalara imza atacağız. Hepimizin amacı halka en iyi hizmeti vermektir. Bu anlayış çerçevesinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Fatih Tosyalı’ya hayırlı olsun dileklerini ileten konuklar ise yeni görevlerinde Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya başarılar dilediler.

Yorum Gönder