Belen’e Güzel Hizmetler Yapacaklar

09 Nisan 2019 Salı 16:59
Bu haber 570 kez okundu

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Belen'e Güzel Hizmetler Yapacaklar
Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Gül’e yeni görevinde başarılar dileyen Kaymakam Hayrettin Baskın, birlikte Belen için güzel hizmetler yapacaklarına inandığını söyledi.
Başkan Gül’ün büyük bir sorumluluk üstlendiğini söyleyen Kaymakam Baskın, “Sizin ve Belen’imiz adına hayırlı uğurlu olsun, bizler bulunduğumuz ilçenin güzelleşmesi ve yaşanabilir olması adına çalışmalar yapıyoruz. Seçilmiş bir belediye başkanı olarak üzerinize düşen görev ve sorumluluk gerçekten çok büyük, Belen’de elimizi taşın altına birlikte koyacağız bu manada sizlere çalışmalarınızda başarılar diler, ilçemiz adına beş yıl boyunca güzel hizmetler yapmanızı yüce Rabbimden niyaz ederim” dedi.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, “Sayın Kaymakamımız Hayrettin Baskın’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerimi sunar, bundan sonra ilçemiz adına güzel olan ne varsa canla başla birlikte çalışacağımızın sözünü veriyorum. Aldığım sorumluluğun farkındayım. Böylesine önemli bir geçitte konumlanan ve yıllardır hak ettiği değeri alamayan bir Belen devraldım ama her şey çok güzel olacak. Sizlerin, milletvekillerimizin ve hükümetimizin desteğiyle ilçemizi güzelleştirecek ve hak ettiği yatırımların gelmesi hususunda canla başla çalışacağız” dedi.

Yorum Gönder