Beş Yıldızlı Başkan Bekir Altan

04 Nisan 2019 Perşembe 12:25
Bu haber 691 kez okundu

Cumhur İttifakı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 31 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Beş Yıldızlı Başkan Bekir Altan

Cumhur İttifakı Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, 31 Mart’ta yapılan seçimlerin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Beş Yıldızlı Başkan Bekir Altan

31 Mart Yerel seçimlerinde Payas halkının tercihi yine Bekir Altan’dan yana oldu. 85 sandıkta 28 bin 15 seçmenin oy kullandığı seçimde resmi olmayan sonuçlara göre AKP’li Bekir Altan 10 bin 552 oy alarak Payas Belediye Başkanlığına yeniden seçilirken, CHP’li Ali Oğuz ise 9 bin 854 oy aldı.

Payas halkına beşinci kez başkan olan Bekir Altan, desteklerini esirgemeyen Payas halkına teşekkür ederek, beşinci dönem hizmet edecek olmanın heyecanıyla dolu olduğunu söyledi.

Yirmi yıldır yaptığı hizmetleri ile memleket sevdalarının Payas halkı tarafından takdir gördüğünü ve bunun karşılığında bir kez daha destek verdiklerini ifade eden Başkan Altan, “Milletimizin iradesi her zaman olduğu gibi bu seçimde de kendini göstermiş ve Payas’ta Cumhur İttifakını birinci parti yapmıştır. Yine altını çizerek belirtmek gerekir ki aldığımız yüzde 42 oy ile Payas bu ittifaka destek vermiştir. Bizler koltuklar için değil, milletinin çıkarları için mücadele eden Ak Parti’nin mensuplarıyız. Seçim süreci boyunca çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan bizlere oy veren ya da vermeyen başta kıymetli hemşehirlerim olmak üzere AK Parti, Milliyetçi Harekât Partisi İlçe teşkilatlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, mahalle temsilcilerimize, sandık müşahitlerimize, sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcilerimize, iş adamlarımıza, kanaat önderi, gönül eri, ilim ve fikir adamlarımıza, yerel basın yayın organlarımıza, yaptığımız her seçim ziyaretinde bizlere gönüllerini açıp tebessümlerini eksik etmeyen mahallelerimizdeki dostlarımıza, miting, yürüyüş ve sosyal sorumluluk etkinliklerimizde katılım gösteren tüm hemşehrilerimize, seçim çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan ekip arkadaşlarımıza, bu yola baş koymuş tüm dava arkadaşlarımıza ve tüm gönüldaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Gönder