CHP Milletvekili Aday Adayı Yüksel’den Mega’ya Ziyaret

11 Mayıs 2018 Cuma 21:33
Bu haber 914 kez okundu

CHP Hatay Milletvekili aday adaylarından Fevzi Yüksel Mega Medya Grubunu ziyaret etti.

CHP Milletvekili Aday Adayı Yüksel'den Mega'ya Ziyaret

CHP Hatay Milletvekili aday adaylarından Fevzi Yüksel Mega Medya Grubunu ziyaret etti.

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı tarafından karşılanan Milletvekili Aday Adayı Fevzi Yüksel, neden adaylığa başvurduğunu, düşüncelerini ve projelerini anlattı.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Fevzi Yüksel, sonuç ne olursa olsun vatan görevi olan Cumhuriyete ve Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkacağız. Tüm Hatay’a tüm Türkiye’ye de sahip çıkacağız. Elimizden gelen tüm çabayı, tüm katkıyı vermeye devam edeceğiz. Komşularımızla tekrar ekonomik, sosyal ve kültürel yönden işbirliği içerisine girersek Türkiye’de herkes rahatlar. Türkiye’de esnaf rahatlar, emekli rahatlar, ekonomi rahatlar. Bu seçim bir parti seçimi değil. Bu geleceğimizi tekrar inşa etmek, Cumhuriyeti, demokrasiyi tekrar ayağa kaldırıp işlevsel hale getirilmesinin seçimi, bir parti seçimine gitmiyoruz. CHP tarih boyunca tarihi görevler yapmıştır. Tarih boyunca sorumluluğunu yerine getirmiştir. 2002 yılında demokrasi için seçime gidemeyen şuan ki Cumhurbaşkanının önünü açmıştır. Bu tarihi bir görevdir. Bugün bir partinin seçime girdirilmemesi üzerine kurulan tuzakları CHP bozmuştur. Demokrasinin işlediğinin en güzel kanıtını ortaya koymuştur. Tarihi görevini yine yapmıştır.  O parti seçime girmesin diye kurulan tuzağı 15 Milletvekilini oraya göndererek bir demokrasi dersi vermiştir. Yalova Milletvekilimiz Muharrem İnce Cumhurbaşkanımız oldu. Bu alınan karar doğrultusunda Cumhurbaşkanı adayımız Türkiye’de toplumda kabul görmüştür. Türkiye’nin her noktasından büyük bir sevinçle karşılandı. Sadece CHP’lilerin değil tüm Türkiye’nin Cumhurbaşkanı adayıdır. Çünkü Cumhurbaşkanlığı makamı gerçekten kutsal bir makamdır ve tektir. Cumhurbaşkanlığı makamı herkesi kucaklayan, herkesi seven, herkesi düşünen ve Türkiye için en yüksek nokta, herkesin sığınabileceği bir liman. Sayın Muharrem İnce de bunları yapacağını, herkesin Cumhurbaşkanı olacağını ifade etti. Var gücümüzle bizler toplumun tüm kesimleri Cumhurbaşkanı adayımızın arkasında dimdik, kale gibi ve kazanması için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Bu işi başaracağız. Türkiye’yi tekrar demokrasi ile barışla, huzurla ve gülen bir Türkiye ile Türkiye’yi kavuşturacağız” diye konuştu.

Mega Medya Grubu Genel Müdürü Semir Yazıcı da konuşmasında, 97.7 Radyo Mega, Mega Haber Gazetesi, www.hataybasin.com, www.megamedya.org basın, yayın olarak aday adayı ve tüm adaylara kapılarının sonuna kadar açık olduğunu, tüm partilere ve adaylara eşit mesafede olduklarının altını çizerek, Yüksel’e başarılar diledi.

Yorum Gönder