CHP’den İYİ Parti’ye Ziyaret

12 Nisan 2018 Perşembe 14:42
Bu haber 848 kez okundu

CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu İYİ parti İskenderun başkan ve yönetimine ziyaretde bulundu.

CHP'den İYİ Parti'ye Ziyaret

CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu ve CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu İYİ parti İskenderun başkan ve yönetimine ziyaretde bulundu.

Ülkenin çok zor bir dönemden geçtiğini belirten CHP Hatay milletvekili Mevlüt Dudu, "Bu zor ve meşakkatli zamanda başka siyasi bir partinin içindeki mücadele sonucunda yaşananları biliyoruz. Türkiye olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. 2016 da yaşanan şaibeli referandum sonucunda Türkiye ' de rejim değişti. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinden itibaren şu anda fiilen yaşanan bu yeni düzen yeni siyaset yeni yönetim resmiyet kazanacak. En son siyasi hayatımızın bir ayıbı olan seçim ittifakını biliyoruz, kanunlaştırdılar. MHP'yi kurtarmak için alelacele meclisten geçirdikleri 0/0 10 barajı var. Referandumda kağıt üzerinde yüzde 49 olan cumhuriyet değerlerine sahip çıkan olarak görünse de yüzde 51 içerisinde vatanseverliğinden asla şüphe duymadıklarımızı da ikna etmeliyiz. Seçimler erkene alınmazsa önce martta yerel seçimler kasımda cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu zihniyet kazanırsa bugün yaşadığımız faşizmin 100 katına çıkacağına emin olun. Onun için yapmamız gereken onlar resmi ittifak yapıyorlar bizimse öyle bir şeye ihtiyacımız yok. Çünkü bizim yüreklerimizdeki, beynimizdeki vatan bayrak sevgisi onların çıkar üzerine inşa ettikler ittifaktan üstündür. Bu şer ittifakını hep birlikte yıkacağımıza inanıyorum. İYİ Parti ' ye hem İskenderun da hem de Türkiye genelinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun" dedi.

‘Çocuklarımızın geleceği için birlikte hareket etmeliyiz’ diyen CHP İskenderun ilçe başkanı Yusuf Mansuroğlu, "Kurultay sürecimizi yoğun yaşadığımızdan hayırlı olsuna geç geldik ama kalbimiz sizinle, hayırlı olmasını dilerim. Çocuklarımızın geleceği için birlikte hareket etmeliyiz. Kurultayınızı boyalı basının faşizm zihniyetinden dolayı yayınlamamasını kınıyoruz. Farklılığımız bizim zenginliğimizdir. Sizlerle beraber siyaset ve mücadele etmekten onur duyuyorum. Memlekete hizmetlerinizin olacağını biliyor tekrardan hayırlar ve başarılar diliyorum" dedi. 

İskenderun İYİ Parti ilçe başkanı Hakan Onfidan ise nezaket ziyaretinden bulunan CHP milletvekili ve CHP ilçe teşkilatına teşekkür edip,  “İYİ parti bir halk ve kitle hareketinin neticesinde halk tarafından kurulmuştur. Gazi Mustafa Kemal ' in çizmiş olduğu yol, misak - ı milli sınırları içerisinde kalan her karış vatan toprağının aynı değere sahip olduğunu düşünen vatansever insanların bir araya geldiği bir partidir. Umuyoruz ki bizlere emanet edilen bu partiyi en güzel şekliyle temsil edip iktidara taşıyacağız. İçimizde her mezhep ve dinden her siyasi görüşten insanlar var. 15 yıllık ötekileştirme siyasetini bu hareketin bitireceğine inanıyorum. Bizler kişisel menfaat anlayışı ile değil sadece vatansever anlayışla bir araya geleceğiz.2019 da iki seçim göreceğiz. Parlamenter sisteme dönmek için mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için özgür ve hür bir Türkiye için İyi Parti olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koyduk. Mücadelemiz zorludur" dedi.


Yorum Gönder