Cumhur İttifakı Belen'e Çıkartma Yaptı

26 Mart 2019 Salı 17:16
Bu haber 884 kez okundu

Cumhur İttifakı Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Milletvekilleri Lütfi Kaşıkçı ve Abdulkadir Özel, İl ve ilçe başkanları belediye meclis üyeleri Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ün ev sahipliğinde Belen Sarımazı Mahallesinde açık hava mitinginde Belenlilerle bir araya geldiler.

Cumhur İttifakı Belen'e Çıkartma Yaptı

Cumhur İttifakı Hatay Büyük Şehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Milletvekilleri Lütfi Kaşıkçı ve Abdulkadir Özel, İl ve ilçe başkanları belediye meclis üyeleri Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül'ün ev sahipliğinde Belen Sarımazı Mahallesinde açık hava mitinginde Belenlilerle bir araya geldiler.

Yoğun bir katılımın olduğu miting de ilk konuşmayı MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı yaptı. Milletvekili Kaşıkçı, Belen halkının coşku ve heyecanını çok sevdiğini, tüm mitinglerin biri birinden güzel olduğunu ama en güzel mitingin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı miting olduğunu ifade ederek, "Cumhur ittifakına ve beka konusuna değindi. 31 Marta giderken bir tarafta Cumhur ittifakının yerli ve milli adayı diğer tarafta is Türkiye'nin bir tarafına kürdistan diyebilecek kadar alçak olan ve terör örgütünün partisi ile iş birliği yapan zillet ittifakı var. Cumhur ittifakı bizim milletimizin mayasına uygun bir ittifaktır ve milletimizin yüzünü güldürecektir bu ittifak aynı zamanda içerde ve dışarıda terörün belini kıracaktır. Bu ittifakın iki sahibi vardır biri Sayın Recep Tayyip Erdoğan diğeri ise Sayın Devlet bahçelidir" dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ise konuşmasında Cumhur İttifakının iki büyük liderine vurgu yaparak, "Bugünün Türkiye’sinde yeni kapı ruhu var, bugünün Türkiye’sinde Cumhur ittifakı var, Devlet Bahçeli var, Recep Tayyip Erdoğan var. Belen'e ne zaman gelsek azmimiz artıyor, kararlılığımız büyüyor, bugün Sarımazı’da zaferimizi görüyoruz. 31 Mart akşamı Hatay burçlarına Cumhur ittifakının zafer sancağı dikilecek. Milletimizin huzuruna alnımız açık, başımız dik çıktık, projelerimize iyi çalıştık. Hem Belen'de, hem büyük şehirde inşallah yeni bir dönem başlayacak. Belediyecilik hizmetlerinin % 83’ünden sorumlu büyük şehir beş yılda Belen'e tek bir çivi çakmadı. Bu beceriksizler 31 Mart’ta sandığa gömülecek ve Cumhur ittifakının dönemi başlayacaktır" dedi.

Cumhur ittifakı Belen belediye başkan adayı İbrahim Gül ise yaptığı konuşmada Belen tarihinin en büyük hizmetlerini Cumhur ittifakının sayesinde alacağına vurgu yaparak, "Belen'i karış karış geziyoruz. Cumhur İttifakına milletimizin teveccühü var. Belli noktalarda milletimiz endişeli, sıkıntılı ama Milletimizin umudu burada gördüğünüz Cumhur ittifakının kadrolarıdır. Aldığım görevi en iyi şekilde yerine getirmek için çalışıyorum. Belen'in 18 Mahallesi’nde ne sorun var, hepsini tespit ettik ve hazırladığımız 41 projemizle Belen'in tüm sorunlarına çözüm ürettik. Hatay Büyük Şehir belediyesi ve hükümetimizin, devletimizin gücü ile Belen'e önümüzdeki beş yıllık süreçte tarihinin en büyük hizmetlerini yapacağız. Belen Altın dönemini Cumhur ittifakı ile yaşayacaktır. İnşallah İbrahim Güler'de büyük şehri kazanacak ve Hatay'a yepyeni bir soluk getirecek moral getirecek" dedi.

Cumhur ittifakı Hatay Büyük şehir belediye başkan adayı İbrahim Güler ise hizmette bahane, mazeret üretmeyeceklerinin altını çizerek, “Vatandaşımız hizmet ister, düzgün yol ister, ne zaman vatandaş hizmet istese karşımızda bahane mazeret sürekli yaptırmıyorlar, çalıştırmıyorlar. Çocuk gibi ağlayan topu taça atan bir büyük şehir var karşımızda. Biz nasip olurda seçilirsek, İbrahim Gül ili el ele vereceğiz, omuz omuza vereceğiz. Eğer büyük şehir belediye başkanı seçilirsem başkan vekili İbrahim Gül olacaktır. İbrahim Gül ile birlikte Belen'den başlamak üzere bugüne kadar büyük şehrin yapması gerekip de yapmadığı hizmetleri, çok kısa sürede halkımıza kazandıracağız. İçme suyu problemini ilk aylarda çözeceğiz ve fiyatları %25 indireceğiz hayırlı olsun" dedi.

Hatay'ın Gül ile Güleceğini belirten HBB Adayı İbrahim Güler, “Adam gibi görevimizi yapmaya geliyoruz, bahane üretmeyeceğiz, hizmet isteyen kadınlarımıza tepeden bakmayacağız, adam gibi işimizi yapmaya geliyoruz” diyerek İbrahim Gül ile birlikte el ele poz verdi.

Yorum Gönder